دوستان عزیز کاش بعضیا یه کاری نکنن که اطرافیان و مردم از کمک و دلسوزی به افراد دیگه متنفر شن . با دروغ با کلک و حقه بازی . ما تو راه سمنان بودیم یه ماشین تو پمپ بنزین جلومونو گرفت که توش خانواده بود بعد گفت داداشم رسیده دامغان و ما هم مسافر مشهدیم پول بنزین نداریم شما برامون بنزین بزن براتون شب کارت به کارت می کنیم . گفت از تبریز اومدیم ۴۰ لیتر بزن من دیدم پلاکشون مال کرجه به شوهرم گفتم دروغ میگن نزن گفت زن و بچه دارن و دلش سوخت و زد و اون فرد هم نه زنگ زد نه هیچی . این شد که من اگه کنار جاده هم آدم ببینم کف جاده پخش هرگز بهش کمک نخواهم کرد . ۴۹ تومن ارزش نداره اما اعتماد آدم ها خیلی مهمه
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اتفاقا بحث همون 49 تومنه...وگرنه کی میاد به آدمای غریبه اعتماد کنه؟؟؟ این جمله تازه مد شده...اصن بح ...
عزیزم ما به یک خانواده به یک عده هموطن به زائر امام رضا اعتماد کردیم . حالا ایشون باعث شدن اعتماد ما سلب بشه شاید اگه زنگ میزد ما اصلا میبخشیدیم ۴۰ تومنمونو
تهران ک ریخته ی زنه گفت کیفمو زدن اون موقع بیس سالم بود بهش ده تومن دادم گفتم میرسی خونتون؟گفت اره گفتم خواستی بازم بردار
گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود