2777
2789

سلام خواهر زاده ام مرداد نوبت عمل داره برای قلبش الان دو سال و نیم داره، بعد خودمون کرمانیم خواهرم چیا لازم داره همراهش ببره؟ اونجا چحور مکانی برای مادر دارن؟ از تجربه هاتون میشه بگید

جانم فدای ایران

انشاله بسلامتی    من نمیدونم شب تاپیک بزن

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلامت باشی، براش دعا کنین تاپیک زدم اگر دوستان لطف کنن جواب بدن

چشم من خودمم عمل قلب انجام دادم پیش پروفسور شیخی اهواز 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

ممنونم  بچه کوچیک هم عمل کردند موفقیت آمیز بود....

مشکلش چیه انشالله که خوب خوب میشه 

بچه خواهرم از اوایل تولد تحت نظر دکتر مهدوی هست دیگه مرداد ماه نوبت عمل بهش دادن

جراحش کیه، لوازم شخصی، بشقاب و قاشق و چنگال فلاکس چای، چای خشک، کمی خشکبار، دمپایی، برای خودش و بچش، پتو مسافرتی، لیوان، حوله متوسط که بتونه حمام هم بره، لباس راحت و پوشیده، این ها تجربه من بود انشاالله که بچش خوب بشه

جراحش کیه، لوازم شخصی، بشقاب و قاشق و چنگال فلاکس چای، چای خشک، کمی خشکبار، دمپایی، برای خودش و بچش، ...

دکتر غلامپور، شما مشکل بیمارتون چی بود؟ دکترش کی بود؟

جانم فدای ایران

در ضمن اگر می تونین اتاق خصوصی بگیرید که دو نفره ست، اتاق های شش تخته شلوغه، متاسفانه بعضی مادرها هم از لحاظ بهداشت هم سر و صدا که مانع استراحت بچه‌ها میشن، اون موقع که پرستارها خیلی رسیدگی نمی کردن، خودت باید حواست به بچه باشه