عروس_کـــوکـب_خانوم مدیر استارتر عضویت: 1397/06/18 تعداد پست: 4052 عنوان رفتم خلید🙂 441 بازدید | 26 پست این چرا انقد بامزس اخه😁❤ 1398/04/23 | 18:28 16 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
28_niki_joon عضویت: 1398/03/29 تعداد پست: 1014 وووووی موش بوخورتت 😊چجیگره🤗 علیا حضرت نیکی هستم تعظیم کنید 😜
آلاله99 عضویت: 1397/05/14 تعداد پست: 38322 😍😍😍 به سراغ من اگر می آیید، نرم و آهسته بیایید.مبادا که ترک بردارد ، چینی نازک تنهایی من💔
atryas عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 2015 چقد نازی تو مرنجان دلم را که این مرغ وحشی ،ز بامی که برخاست مشکل نشیند
good_man عضویت: 1398/04/12 تعداد پست: 1102 میشه یه شام خوشمزه باهاش پخت وَمَنْ يَعْمَلْ مِثْقَالَ ذَرَّةٍ شَرًّا يَرَهُ ﴿۸﴾
aaa2 عضویت: 1397/12/27 تعداد پست: 2847 تو هنوز داری رژ میزنی شماره کوکب خانوم و بده چطوری دلتون میاداز جنی که شب تا صبح عاشقانه نگاتون میکنه بترسید
بانوی،احساس عضویت: 1398/04/21 تعداد پست: 1507 میشه یه شام خوشمزه باهاش پخت 😐😂😂 زبون بسترو😐😐 در جهــان هستـے ،دقیقا همونجـا ڪہ نشستے :یادبگیـر و با اینـ عقیدهـ رشد و تلقے کنـ کـہ *انســــــــان* واقعے باشے ،انسان واقعے بودنـ بہ اینـ معنا نیستــ ڪہ چـادر مشکے سر کنے ،تسبیحـ بگیرے دستتـ و توجامعہ خودتو بہ دیگرانـ اثباتـ کنے ، سحر و شامـ درپیشگاہ الله خمـ و راستـ بشے درصورتے ڪہ معانیشو مورد توجہ قرار ندادے و درڪش براتـ سخت باشہ •••• انسانـ واقعے یعنے :اینقد وجدانـ داشتہ باشے تادلیو نشکنے ، غیبتـ همـ جنستو نکنے ، تهمتـ ناروا نزنے ، قضاوتـ بیجا نکنے ، شبانہ روز زندگیتو بہ دخالتـ درزندگے دیگران نگذرونے ، زشت روی ، خوشگل روی ،کوتاه و بلندے ، ثروتمند، فقیرے را دیدے بہ تمسخر نگیرے ، دل مظلومیو شاد کنے ،باطنـ و ظاهرتـ یکے باشہ ، کار خیرے میکنے همجا جـــار نزنے ، بخششـ اونمـ بخاطر خدا داشتہ باۺے ، حسدورزے نکنے، بخاطر حرفـ مردمـ زندگے نکنے و....خلاصہ شبـ کہ سرتو میزارے روے بالشتـ راضے باشے ازخودتو وجدانتـ √آره انسانـ واقعے بودنـ یعنے خــدا ازتـ راضے باشہ و خنده رو بہ لباے امامـ زمانمونـ بیارے ❤❤❤
عروس_کـــوکـب_خانوم مدیر استارتر عضویت: 1397/06/18 تعداد پست: 4052 تو هنوز داری رژ میزنی شماره کوکب خانوم و بده گوشی نداره 😁
good_man عضویت: 1398/04/12 تعداد پست: 1102 😐😂😂 زبون بسترو😐😐 وَمَنْ يَعْمَلْ مِثْقَالَ ذَرَّةٍ شَرًّا يَرَهُ ﴿۸﴾
aaa2 عضویت: 1397/12/27 تعداد پست: 2847 گوشی نداره 😁 باید حضوری ببینمش بگم این رژ و بگیر ازت بکنه تو .....حلقت😂منحرف نباشیم😐 چطوری دلتون میاداز جنی که شب تا صبح عاشقانه نگاتون میکنه بترسید
بانوی،احساس عضویت: 1398/04/21 تعداد پست: 1507 یاد مرغابی نسبتا بزرگم انداختی ک تو باغچون بود دوتا پسربچه اومدن دزدیدن بردن کبابش کردن و خوردنش 😐 در جهــان هستـے ،دقیقا همونجـا ڪہ نشستے :یادبگیـر و با اینـ عقیدهـ رشد و تلقے کنـ کـہ *انســــــــان* واقعے باشے ،انسان واقعے بودنـ بہ اینـ معنا نیستــ ڪہ چـادر مشکے سر کنے ،تسبیحـ بگیرے دستتـ و توجامعہ خودتو بہ دیگرانـ اثباتـ کنے ، سحر و شامـ درپیشگاہ الله خمـ و راستـ بشے درصورتے ڪہ معانیشو مورد توجہ قرار ندادے و درڪش براتـ سخت باشہ •••• انسانـ واقعے یعنے :اینقد وجدانـ داشتہ باشے تادلیو نشکنے ، غیبتـ همـ جنستو نکنے ، تهمتـ ناروا نزنے ، قضاوتـ بیجا نکنے ، شبانہ روز زندگیتو بہ دخالتـ درزندگے دیگران نگذرونے ، زشت روی ، خوشگل روی ،کوتاه و بلندے ، ثروتمند، فقیرے را دیدے بہ تمسخر نگیرے ، دل مظلومیو شاد کنے ،باطنـ و ظاهرتـ یکے باشہ ، کار خیرے میکنے همجا جـــار نزنے ، بخششـ اونمـ بخاطر خدا داشتہ باۺے ، حسدورزے نکنے، بخاطر حرفـ مردمـ زندگے نکنے و....خلاصہ شبـ کہ سرتو میزارے روے بالشتـ راضے باشے ازخودتو وجدانتـ √آره انسانـ واقعے بودنـ یعنے خــدا ازتـ راضے باشہ و خنده رو بہ لباے امامـ زمانمونـ بیارے ❤❤❤
good_man عضویت: 1398/04/12 تعداد پست: 1102 یاد مرغابی نسبتا بزرگم انداختی ک تو باغچون بود دوتا پسربچه اومدن دزدیدن بردن کبابش کردن و خوردنش 😐 جدی از کجا فهمیدی کباب کردن ؟ وَمَنْ يَعْمَلْ مِثْقَالَ ذَرَّةٍ شَرًّا يَرَهُ ﴿۸﴾
عروس_کـــوکـب_خانوم مدیر استارتر عضویت: 1397/06/18 تعداد پست: 4052 باید حضوری ببینمش بگم این رژ و بگیر ازت بکنه تو ..... حلقت😂 منحر ... متاسفانه تو چادر زندگی میکنه آدرس دقیقی نداره وگرنه ادرسشو میدادم😁