2777
2789
وقيح هم نبود فك نكنم كسي عكس بارداريشو واسه غريبه ها تو سايت عمومي بذاره خيلي شخصيه

والا 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من میخواستم برم که واسه شوهرم اتفاقی افتاده دکتر سه ما هاستراحت نوشته براش منم ماه اخرم ...اعصابم کل ...

تو خونه قشنگ یه ملاحفه ساتن خوشگل خوشرنگ‌ ( آبی یا صورتی)  بپیچ دور خودت ، جلوی دیوار سفید وایسا  و از رو اینترنت ایده بگیر و با آقاتون بنداز و تامام( خواهر ی دوستی هم  مثلا بگو عکاس باشه ، داشته باشی عکس بهتره که نداشته باشی ، درسته ؟؟؟ نی نی بعدا کلی حال میکنه 🥰🥰) 

ایول چه خوب اگه بشه چی میشه راستی ما فیلم عروسیمون خام الان اگه بخواییم ببریم بدیم تبدیل کنن و رک فل ...

خب باید فتوشاب کنه تنظیم کنه فیلمو هزینه ای داره روش کار میکنه اما میارزه اونقدرام زیاد نمیشه 

خب باید فتوشاب کنه تنظیم کنه فیلمو هزینه ای داره روش کار میکنه اما میارزه اونقدرام زیاد نمیشه 

ممنونم عزیزم اره واقعا خیلی دوس دارم ببینمشون بچه ها ی سوال من خیلی لباس عروس رو دوست دارم گاهی با اینکه ازدواج کردم اما دلم ضعف پیره برا لباسایی که بیرون میبینم نمیدونم من اینجورا یا بقیه ام اینطورن حتی گاهی ناخوداگاه خودمو با لباس عروس میبینم