2789
عنوان

شوهرم..

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 63 پست
خواهرشوهرم درنزده میادتو..ماتازه۲ساله عروسی کردیم اخه اینجوری واردخونه تازه عروس دومادمیشن

ماهم این مشکلو داشتیم دستگیره رو عوض کردم آپاتمانی کردم.دیگه نمیتونن ازاون طرف باز کنن😁محدودیت خلاقیت میاره.😂😂😂

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
من ک نمیخوام عروس مو اذیت کنم  کلا میخوام بزارم راحت  و مستقل باشه میدونمم میتونم چون ذ ...

مادرم اینا دارن خونه میسازن میخوان یه واحدشو بدن به داداشم.گفتم توروخدا نکنید این کارو.دخترمردم گناه داره.واسه داداشم یا جای دیگه بخرید یا شمابرید طبقه سوم اولو بدید به اون.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مادرم اینا دارن خونه میسازن میخوان یه واحدشو بدن به داداشم.گفتم توروخدا نکنید این کارو.دخترمردم گناه ...

چقدبادرکین شما..کاش همه عین شمابودن حداقل شوهرامون دلشون ب حالمون میسوخت😔

چقدبادرکین شما..کاش همه عین شمابودن حداقل شوهرامون دلشون ب حالمون میسوخت😔

چون خودم کشیدم نمیخوام یکی دیگه این حسو نسبت به مادرم پیداکنه.گرچه مادرم اصلا همچین آدمی نیست و کلا خوشش نمیاد باعروس یه جاباشه.میگه احترامها کم میشن.رومون به روی هم بازمیشه.