اولین بارم بود قرمه سبزی درست میکردم
دستورشو هم از نت خوندم هم از مامانم پرسیدم
فکر میکردم یه قرمه سبزی مجلسی تیره و خوش عطر میشه
ولی نمیدونم چرا رنگش نارنجی شد با چنتا لوبیا و پیاز و سبزی معلق رو آب :(
لیمو عمانی هم نداشتیم جاش ابلیمو ریختم
رب گوجه کلا نباید میزدم برا رنگش؟
پیازشم نگینی تفت دادم خلالی سرخ نکردم
میشه ایرادامو بگین؟
البته قرمه سبزی های مامانمم تقریبا این شکلی میشه مثه تو عکسا نمیشه
دیگه از کدبانو شدن ناامید شدم فوت و فنشو از کجا یاد بگیرم اخه برم کلاس؟