2733
2734
عنوان

از اشپزی ناامید شدم😔قرمه سبزی+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2263 بازدید | 187 پست
بنظرم بی سر و‌صدا برو بقیشو سر به نیست کن، بعد با دستورایی که اینجا برات نوشتن درست کن، حداقل جبران ...

نه حیف بود خوردیم😂😂

اخه موادشو ندارم یکی دیگه بذارم فکر کنم اشکال از موادشم بود مثه لیموعمانی سبزی اماده قلم و لوبیا قرمز..

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

استارتر عکسشو بده ببینم چی درست کردی

من بااینکه سنم کمه خیلی قشنگ درست میکنم

اول اینکه سبزی حسابی سرخ شه با روغن فراوون بعد پیاز رنده شده رو سرخ میکنیم و ادویه و گوشت من لوبیا چیتی میزنم خوشمزه تر میشه  ی ساعت اخرم لیمو عمانی 

رب دل ب خاهیه اونم ی قاشق سرخ شده ک بو خامی نده 

تامام

استقلال جونمه ...ابی رنگه خونمه...
استارتر عکسشو بده ببینم چی درست کردی من بااینکه سنم کمه خیلی قشنگ درست میکنم اول اینکه سبزی حسابی ...

انقد ضایه بود عکسشو پاک کردم

یبار دیگه با این دستور درست میکنم  مرسیی عزیزم

فکر کنم مشکل از سبزیش و رب بود

میترسم اینبار کلا رب نمیزنم

2728
اونوقت چجوری رنگش سیاه شه؟ رنگش بی رنگ میشه که اب میشه

عزیزم من کل تاپیکو نخوندم حتما یچه ها راهنماییت کزدن من روش خودمو میگم که خوب. میشه خیلی سبزی قورمه رو آماده میگیرم بعد نیم ساعت با شعله کم بدون روغن سرخ میکنم بعد روغن میریزم دوباره یه ساعتی و نیم با شعله کم تفت میدم بابد هی هم بزنی تا نسوزه رنگش باید تیره شه بعد از اونطرف پیازو ریز خورد میکنم با ادویه جات تفت میدم بغد گوشت میریزم (ترجبحا گوسفند استخون دار با دنبه) ادویه میزنم تفت میدم بعد سبزی سرخ شده رو به گوشت و پیاز اصافه میکنم و تفت میدم بعد لوبیا زو با مواد یکم تفت میدم و  آب میریزم در قابلمه رو سلفون میکشم چندین ساعت با شعله کم میزارم جا بیفته اخرشم اب نارنج و یکم اب لیمو میزنم 

بعدش یه دستور مرغ دارم تو فری ولی سرخم میتونین بکنین مرغ و از وسط نصف میکنم کلا زعفرون میزنم میزارم یه ساعت بمونه بعد نمک زردچوبه فلفل و ماست و روغن زیتون بی بو و سس مایونز یکم میزنم و پیاز خلالی و فلفل دلمه ریز شدهذمیخوابونم روشو سلفون میکشم میزارم یخچال چند ساعت تو مواد بخوابه بعد میزارم تو ظرف نچسب میزارم تو فر از قبل گزم شده و هر یه ربع نیم ساعت بهش کره زعفرون میزنم دوساعته طلایی میشه عالی این روش فوق العاده میکنه مرغو حالا اگه خواستین درسته بزارین تو فر یا سرخ کنین تو شکمش گوجه پیاز فلفل بزارین کلا مرغو تو فر میزارین زیر پوستش گوجه بزارین خوب میشه

مهمترین چیزتوی قورمه سبزی سبزی اونه که اولاسبزی خوبی باشه که اگرازسبزی خوردکنی هاتهیه کنی خوبه بعدشم سبزی بایدخوب خوب خوب سرخ بشه طوریکه رنگ تیره بگیره...رب هم نیازنداره.لوبیاوسبزیت هم مقدارش بایداندازه باشه

من اب قلم هم دارم توفریزرم کمی توخورشتهام می ریزم برای خاصیت وطعم غذا

2740
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
داغ ترین های تاپیک های امروز