2777
2789
عنوان

فراموشیم

62 بازدید | 9 پست

روز ب روز داره بدتر میشه !

خیلی میترسم توموری چیزی باش !

دکتر میگفت از افسردگیه یعنی ام ار ای نمینوشت واسم

کسی هست مثل من باش

من دیروز رو یادم نمیاد امروز صبح هم خیلی کم

همش حالت خستگی و گیچی دارم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من رفتم دکتر هیچیم نبوده فقط فشار روانی و استرس شدید باعث شده حافظه ام مشکل پیدا کنه

منم خیلی بهم فشار روانی وارد شده خیلی زیاد

قبول نمیکنن عکس بگیرم از مغزم ... میگین هیچیت نیست

ولی خب دارو هم خوبم نکرد

شما خوب شدی؟

عزیزم مال افسردگیه افسردگیت خوب بشه فراموشیت هم برطرف میشه منم افسردگی شدید داشتم اینجوری بودم

خداکنه امیدوارم 

با دارو هم خوب نمیشم دکتر میگه افسردگیت خیلی شدید زمان میبره اما طی درمان حالم بدتر میش

خداکنه امیدوارم  با دارو هم خوب نمیشم دکتر میگه افسردگیت خیلی شدید زمان میبره اما طی درمان حال ...

منم دارو مصرف میکنم

میشه برای حل مشکلم صلوات بفرستید و دعا کنید خیلی به دعاتون محتاجم
منم خیلی بهم فشار روانی وارد شده خیلی زیاد قبول نمیکنن عکس بگیرم از مغزم ... میگین هیچیت نیست ولی ...

عزیز دلم خوب نشد که فقط معجزه میخوام من با شما شرایطم خیلی فرق داره از بچگی همش توی استرس هستم

من تپش قلب دارم استرسم خیلی شدیده باعث شده فراموشی بگیرم باهاش کنار آمدم من تا مشکلاتم حل نشه خوب نمیشم