2777
2789
عنوان

ادرار دردناک

193 بازدید | 8 پست

سلام دوستان

من ی نوزاد دختر ۴۴روزه دارم ک چن وقتی بود قبل از ادرار کردن گریه میکرد...بردیمش دکتر گف طبیعیه بخاطر نفخ شکمش و سوختگی پاهاش اینا زور میزنه و فلان...بعد چن مدت ادرار ک میکرد یه دقیقه بعدش چن قطره میومد ک اون بشدت بیقرارش میکرد باز بردیمش دکتر آزمایش کشت ادرار انجام داد عفونت نداشت سونو هم براش نوشت ک ن سنگی دیده شد ن ورمی ن چیزی... چسبندگی هم طبق معاینه دکترش نداره

وزن گیریش خوبه موقع تولد۳کیلو بود ۴۰روزش شد۴/۵..تب نداره خوبم شیر میخوره..ااینم بگم از ۶/۷باری ک ادرار میکنه تو طول روز فقط یکی دو بار درد داره..حالام دکترش براش عکس رنگی نوشته ک از دیروز کارم شده گریه از ی طرف اینکه هنور تشخیص ندادن چشه دلنگرانم و میترسم مشکل حادی داشته باشه از طرفی فکر اینکه براش سوند بزارن و بیقراری کنه داره دیوونم میکنه

اگه تجربه ای دارین کمکم کنین😢

عشق دوران نوجوونی❤️،رفیق روزهای سخت🩶،همسرم💜 چقد خوبه ک تو رو دارم🩷 ک وقتی از تمام دنیا دلم میگیره بغل تو میشه امن ترین مکان دنیا..💙تو باعث میشی نترسم از چیزی...🧡تو تکیه گاه محکمی هستی ک خدا بعد اون همه سختی بمن داد...➰️ایرانی ها فقط یک دسته اند،آنها که منتظر حمله نظامی به کشورشان نبودند...🇮🇷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نگران نباش عزیزم.با غصه خوردن شما که کاری پیش نمیره‌

انشالله زود خوب میشه

یه نذر هم براش بکن

خیالت راحت باشه

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 
به امید خدا هیچیش نیست بچه ای که مشکل حاد داشته باشه نه شیر میخوره نه وزن میگیره شاید عفونتی چیزی با ...

آخه کشت ادرار داد گف عفونت نداره

عشق دوران نوجوونی❤️،رفیق روزهای سخت🩶،همسرم💜 چقد خوبه ک تو رو دارم🩷 ک وقتی از تمام دنیا دلم میگیره بغل تو میشه امن ترین مکان دنیا..💙تو باعث میشی نترسم از چیزی...🧡تو تکیه گاه محکمی هستی ک خدا بعد اون همه سختی بمن داد...➰️ایرانی ها فقط یک دسته اند،آنها که منتظر حمله نظامی به کشورشان نبودند...🇮🇷

نگران نباش عزیزم.با غصه خوردن شما که کاری پیش نمیره‌ انشالله زود خوب میشه یه نذر هم براش بکن خیال ...

ممنونم گلی

حتما این کارو میکنم

عزیزم اصلا نگران نباش به خدا توکل کن مطمعا باش که خوب میشه  نشد ببرش بیمارستان آبان الان با وضع کرونا بهترین جایی که میتونی ببریش همین جاست دکترای خیلی خوبی داره آزمایششو ببر اینجا هم نشون بده دختر خواهر منم همین بیمارستان رفت خیلی راضیه از کارشون خواستی شماره و آدرسشو میگیرم بهت میدم