2777
2789
عنوان

تب و بیرون روی بچه ۹ ماهه

70 بازدید | 11 پست

دخترم ۹ ماهشه ۲ روزه همش تب و بیرون روی داره

بردم دکتر گفت چیز کثیف خورده 

بهش پدی لاکت داد و یه شربت دیگه 

استامینوفن هم که بهش میدم

غذا نمیتونه بخوره زیاد

چه مواد غذایی بهش بدم که بچم یکم حالش بهتر شه؟

تا عفونت از بدنش دفع بشه طول میکشه و این بستگی داره چقد مایعات بخوره و هی دفع کنه 

پدی لاکت رو منظم بده خیلی کمک کننده اس 

اب سیب بش بده 

موز بده 

دوغ ترجیحا خودت با ماست پرو بیوتیک درست کن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان که گوارشش درگیره بهش مواد غذایی کم حجم بده. سنگین نباشه به گوارشش فشار میاد اذیت میشه. پوره سیب بده. پوره سیب زمینی و هویج. کته ماش یا لعاب ماش. کته شوید. کته هویج. سوپ برنج و هویج و سیب زمینی و مرغ بدون سبزی. اگر استفراغ نداره موز کال. ماست کم چرب همرا کته.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
تا عفونت از بدنش دفع بشه طول میکشه و این بستگی داره چقد مایعات بخوره و هی دفع کنه  پدی لاکت رو ...

دوغ نمیتونه بخوره چون به پروتئین گاوی آلرژی داره 

ولی بقیه رو میدم بهش 

ممنون از راهنماییتون

الان که گوارشش درگیره بهش مواد غذایی کم حجم بده. سنگین نباشه به گوارشش فشار میاد اذیت میشه. پوره سیب ...

استفراغ اصلا نداره فقط اسهال و تب 

خواهرم میگفت شربت روی واسه اسهال خوبه 

شما تجربه ای ندارید؟

بهش بدم بنظرتون؟

متاسفانه پسر بنده هم در همین سن به همین بیماری دچار شده بود برای بار اول که تعداد دفعات بیرون رویش 4 الی 5 بار بود و تب نداشت دکتر براش پودر او آر اس و زینک سولفات نوشته بود که متاسفانه بعد از یک روز حالش بدتر شد و مجبور شدم مجددا پسرم رو دکتر ببرم که اینبار پزشک اسیدنالیتیک، پروکید و پاراکید نوشت ظرف دو سه روز اسهالش برطرف شد اما بعد از دو هفته  هرازگاهی کمی تب میکرد و خودبخود تبش برطرفش میشد که برای بار سوم مجددا به دکتر مراجعه کردم که مشخص شد عفونت از بدنش خارج نشده و سفکسیم بهش دادم. در کل پزشک سیب رنده شده و تغییر رنگ داده، موز، سوپ شامل برنج، سیب زمینی، هویج و مرغ و کته توصیه کرده بود. دوره بیماری باید طی بشه و گرچه بچه وزن کم میکنه ولی بعد از بهبودی به سرعت کمبود وزن رو جبران میکنه در نهایت حتما مایعات فراوان بهش بدید تا بدنش دچار کم آبی نشه. 

در ضمن وزن پسرم در نه ماهگی 8.300 بود که پزشک اول روزی 2.5 سی سی زینک سولفات به مدت دو هفته تجویز کردن که من به پسرم فقط روز اول دادم.

متاسفانه پسر بنده هم در همین سن به همین بیماری دچار شده بود برای بار اول که تعداد دفعات بیرون رویش 4 ...

مرسی از راهنمایی کامل و جامعتون 

منم اگر تا فردا بهتر نشه دوباره میبرمش دکتر

استفراغ اصلا نداره فقط اسهال و تب  خواهرم میگفت شربت روی واسه اسهال خوبه  شما تجربه ای ن ...

بله زینک معمولاً در موارد اسهال تجویز میشه. ولی خب بهتره به پزشکش هم اطلاع بدین.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.