2777
2789
عنوان

مشکل هورمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 28 پست
من ۱۰ نفر رو میشناسم ۷سال پیش خوردن خوب شدن ‌ عوارض نداره فقط باید مشکل کبدی نداشته باشی دوستم که م ...

عوارض نداره؟؟؟داری اشتبا میزنیا....دیگه خون دماغو.خشک شدن لبو و ریزش مو که همه خوردن داشتن

لطفا برای،معلم شدن من دعاکنید.
اره...چه میشه کرد.من یه دوره خوب میشم.یه دوره خراب.پارسال رفتم دکتر گفت یه کیست کوچیک داری..ولی هیچ ...

مگه میشه ربط نداشته باشه؟😑

برو پیش یه دکتر دیگه

دوست من اون موقع که مجرد بود چند تا کیست داشت صورتش بدجور جوش میزد دکتر بهش قرص داد ولی دوره ش رو کامل تموم نکرد ولی تو همون دوماه صورتش خیلی خوب شده بود

تو هم برو حتما صورتت خوب میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یکسال زیر نظر پزشک راکوتان خوردم همراه اسپیرونولاکتون و سیپروترون کامپاند پاک پاک شدم هیچ عوارضی ام نداشت ،ولی یکسال بعد از قطع قرص ها دوباره جوش میزنم متاسفانه

مررررسی از راهنمایت همینکارو میکنم😍

دکتر پوست بری خودش اول از همه برات ازمایش هورمون مینویسه اگه مشکل هورمونی نداشتی شروع میکنه به درمانهای موضعی

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
مگه میشه ربط نداشته باشه؟😑 برو پیش یه دکتر دیگه دوست من اون موقع که مجرد بود چند تا کیست داشت صور ...

اره منم همینو میگم...حتما ربط داره...متخصص زنان هم بود هیچی حالیش نبود.همین کارو میکنم.😘😘😘😘

[QUOTE=97180748]منم یکسال زیر نظر پزشک راکوتان خوردم همراه اسپیرونولاکتون و سیپروترون کامپاند پاک پاک شدم هیچ عوارضی ...[/QUOTE..بعضیا میگن با راکوتان خوب شدن

دکتر پوست بری خودش اول از همه برات ازمایش هورمون مینویسه اگه مشکل هورمونی نداشتی شروع میکنه به درمان ...

من رفتم دکتر پوست انقد احمق بود بدون اینکه حتی نگام کنه برام راکوتام نوشت...منم نخوردم

من رفتم دکتر پوست انقد احمق بود بدون اینکه حتی نگام کنه برام راکوتام نوشت...منم نخوردم

هععیی وای من 😐😐

دیگه اونجا نرو راکوتان اخرین راهه

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
هععیی وای من 😐😐 دیگه اونجا نرو راکوتان اخرین راهه

نه دیگه تصمیم گرفتم.برم دکتر زنان...برا ازمایش و سونو

۲۰تا ازیترومایسین ام خوردم.هی بدتر میشم😐

نه دیگه تصمیم گرفتم.برم دکتر زنان...برا ازمایش و سونو ۲۰تا ازیترومایسین ام خوردم.هی بدتر میشم😐

خوب حتما خودت بگو تمام هورمونهارو برات بنویسه..

تیروئید هم بنویسه.

ازمایش قند هم بنویسه ..

ویتامین هم بنویسه.

تاخیالت حسابی راحت بشه

خوب حتما خودت بگو تمام هورمونهارو برات بنویسه.. تیروئید هم بنویسه. ازمایش قند هم بنویسه .. ویتامی ...

اره میگم چکاپ کامل بنویسه...راستی تیروید هم رو جوش تاثیر داره؟اگه کم و زیاد باشه

اره میگم چکاپ کامل بنویسه...راستی تیروید هم رو جوش تاثیر داره؟اگه کم و زیاد باشه

اره عزیزم..چون تیروعید روی بقیه هورمونها تاثیر داره