2777
2789
عنوان

تمیز کردن خونه

202 بازدید | 10 پست

چرا هرچی خونمو تمیز میکنم به دلم نمیشینه حس میکنم تمیز نیست وسواس ندارن چون یه روزایی خونم خیلی شلوغه و حوصله تمیز کردن ندارم مثل الان ولی وقتی تمیز میکنم حس میکنم بازم کار هست برای انجام دادن

شادی روح عموی جوونم صلوات

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

این فکرا داره منو داغون میکنه. خونه هم بزرگه نمیتونم یه باره به همه چی برسم.نوزادم دارم. از خدمتکارم خوشم نمیاد دلم نمیخواد کسی کارامو بکنه. دارم دیوونه میشم منم همش میشینم فکر میکنم به کارای خونه.شوهرم میگه خونه که تمیزه، ولی خودم میدونم یه عالمه کاردارم. تازگیا میگم مجبورم صبر کنم تا بچم بزرگتر شه بعد مثلا کل آشپزخونه رو زیر و رو میکنم😏 اگه همینجوری ادامه بدم دیوونه میشم دارم سعی میکنم بیشتر به خوش گذرونی با بچم فکرکنم

برنامه ریزی روزانه برای تمیز کردن خونه :

این برنامه ریزی که شامل زمان بندی و انتخاب فضا‌ی مورد نظر است از اتلاف وقت جلوگیری کرده و به خانم خانه انرژی و روحیه می‌دهد.

در برنامه ریزی روزانه یک زن خانه دار تمیز کاری و نظافت منزل به سه دسته روزانه، هفتگی و ماهانه تقسیم خواهد شد.

کار‌های روزانه شامل لباس شستن، جاروکشیدن خانه در آخر شب و تمیز کردن سریع آشپزخانه است. کار‌های هفتگی به معنی تمیز کردن کامل اتاق پذیرایی، اتاق خواب و سرویس بهداشتی و حمام است.

کار‌های ماهانه به معنی تمیز کردن شیشه و لبه‌های پنجره‌ها، تمیز کردن مبلمان و جابه‌جایی آن‌ها برای جاروکشیدن زیر آنها است.

این لوازم می‌تواند از بهترین مواد شوینده صنعتی بازار باشد و یا از مواد پاک کننده طبیعی مانند جوش شیرین یا سرکه که در هر خانه‌ای یافت می‌شود تهیه شده باشد. جوش شیرین با خاصیت ضدعفونی که دارد باکتری‌ها را از بین برده و سرکه نیز با قابلیت چربی زدایی که دارد بوی بد را از بین برده و محیط را از آلودگی پاک می‌کند.

ادامه این مطلب در پیج زیر :   

https://a4baz.com/blog/daily-home-cleaning-checklist.html#i-2