2777
2789
عنوان

سزارینی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 45 پست
چه خوب❤ دولتی میری؟ یا خصوصی؟  از هزینه ها خبر و.. داری؟

خصوصی  ولی  هر بیمارستان  یه قیمت  داد  پارس  هشت  تومن  اقبال  پنج  تومن   بابک  با بیمه  3100 من میرم  بابک 

وقتی  برات  مهم نیست اطرافیانت  درموردت  چه فکری  میکنن  یعنی به سطح  خطرناکی از آزادی رسیدی 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره شكم من خيلي بزرگنشده ني ني من ريزه ميزه س..شما چند كيلو بود 

واسه  من هفته سی و پنج  2760 بود  الان  هفته  39 هستم  نمیدونم  تو این  چهار هفته  چقدر  رفته بالا

وقتی  برات  مهم نیست اطرافیانت  درموردت  چه فکری  میکنن  یعنی به سطح  خطرناکی از آزادی رسیدی 
يني با دست لگن تو اندازه ميگيره..دقيقا كدوم قسمتو ببخشيدا  ميخوام بدونم اشنا باشم😅😅

😁😁😁 والا  نمیدونم اسمش  معاینه  لگن  بود  یا نه دست   زد  گفت  لگن  جواب  نمیده  دست  میکنه  واژن 

دوستان  خونریزی  بعد  از سزارین  و طبیعی  فرق  داره  از نظر   ...

من و یکی از دوستام بعد سزارین تا دوماه و نیم خونریزی داشتیم

اوایل زیاد بود ۵ روز بعدش کم شد و دوباره خونریزی پیدا کردیم

خدایا شکرت......  
سزارین از طبیعی خیلی بهتره البته از نظر من،منکه سر ۲تا سزارینم خوب بودم دردم داشتم ولی قابل تحمل بود ...

شما سزارین دومتون اجباری و اورژانسی حساب میشد دیگه؟ درسته؟

بیمارستان دولتی رفتید؟ 

هزینه دولتی واسه سزارین اجباری زیاده؟

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...
شما سزارین دومتون اجباری و اورژانسی حساب میشد دیگه؟ درسته؟ بیمارستان دولتی رفتید؟  هزینه دول ...

اولی رو ک تو سال۹۱بود خصوصی رفتم ک هزینش۵۰۰تمن شد دومی هم خب بیمارستان دولتی هزینش ۷۰تمن ولی داروهای تجویزی ۲۱۰تمن شد

ماشالا پس تپليه بسلامتي باشه برا منم دعا كن خيلي نگران وزنشم 

من  واسه وزنش   لیدی میل  خوردم   هر روز  لیدی  میل  میخوردم  دکتر داد  واسه  وزن  خوبه 

بستنی و شیر  هم عالیه 

کوچولو هم باشن  به دنیا  بیان  وزن  میگیرن

اولی رو ک تو سال۹۱بود خصوصی رفتم ک هزینش۵۰۰تمن شد دومی هم خب بیمارستان دولتی هزینش ۷۰تمن ولی داروهای ...

دومی چه سالی بود؟

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...