2777
2789
عنوان

سزارینی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 45 پست
دوستان  خونریزی  بعد  از سزارین  و طبیعی  فرق  داره  از نظر   ...

نه بابا

فکر نکنم

واسه سزراین که میگن تا ۲۴ ساعت میاد خون

وبعدش قطره و لکه میشه تا مدتی

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...
من اصلا سوند رو نفهمیدم ...نمیدونم گذاشتن یا نه آخر شب عمل شدم.پس فرداش مرخص شدم بعدش باید مایعات ...

اورژانسی بود سزارینت؟

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شما زايمان كردين يانهفقط يك روزه☺️☺️

سه شنبه  نوبت  سزارین دارم ☺

هم شوق  هم استرس  تجربه  اولمه  هیچی نمیدونم 😓

وقتی  برات  مهم نیست اطرافیانت  درموردت  چه فکری  میکنن  یعنی به سطح  خطرناکی از آزادی رسیدی 
سه شنبه  نوبت  سزارین دارم ☺ هم شوق  هم استرس  تجربه  اولمه  هیچی نمی ...

ان شالله که خیره

واسه منم دعا کن❤❤❤❤

سه شنبه  نوبت  سزارین دارم ☺ هم شوق  هم استرس  تجربه  اولمه  هیچی نمی ...

اورژانسی و اجباری سزارین میشی؟ 

یا انتخاب شخصی خودت بوده؟ 

من بچم بریچه و احتمال چرخشش کمه.

و وزنشم خیلی بالاست...

امیدوارن اگه وزنش همینجوری میخواد بره بالا پس همون بریچ بمونه.چون بالای ۴ کیلو آدم طبیعی نمیتونه خدایی🤐

اورژانسی و اجباری سزارین میشی؟  یا انتخاب شخصی خودت بوده؟  من بچم بریچه و احتمال چرخشش ...

دکتر  معاینه  کرد  گفت  لگنت  واسه  طبیعی  جواب  نمیده  به بچه  فشار  میاد. 

واسه  من  تا اول ماه  نه بریچ  بود  توی  ماه  نه  چرخید 

واای  آره چهار کیلو  واقعا  عذاب  آوره   دکتر گفت  تو سونو  واسه  یکی  از بیمار هاش  زدن  وزن  3800 وقت  به دنیا  اومدن  4200 بوده  گفت  جر  خورد  اینقد  اذیت  شد 

ولی  نوزاد  تپلی  خیلی  بامزه  هست 😊😊😊 

وقتی  برات  مهم نیست اطرافیانت  درموردت  چه فکری  میکنن  یعنی به سطح  خطرناکی از آزادی رسیدی 
اخي عزيزم بسلامتي استرس نداشته باش سزارين استرس نداره..ايشالا كي بشه منم مثه شما تموم بشه

قربونت  سلامت باشی  اینقد  زود  میگذره  ایشالله که همه چیز عالی پیش میره واست. 

ماه های  آخر  همش  انتظار  میکشیم  زود  بگذره  از بس  شیکم  که بزرگ  میشه  همه چی سخت  میشه  

دکتر  معاینه  کرد  گفت  لگنت  واسه  طبیعی  جواب  نمیده   ...

چه خوب❤

دولتی میری؟ یا خصوصی؟ 

از هزینه ها خبر و.. داری؟

معاينه لگن چطوريه

تو مطب  با دستش 

واسه  من اینجوری  معاینه  کرد   گفت  نمیتونی