2777
2789
عنوان

خرید جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 67 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اصلا باورم نشد الان رفتم دی جی کالا دوقلو. ال جی۶۵میلیون 😳😳😳چ خبره ؟؟؟من چهارسال پیش بوش خریدم شی ...

بوش 6 تومنی رو خدا بیامرزه .... سایدش الان  19 . 23 . 27  تومن من خودم قیمت کردم

2803
بوش 6 تومنی رو خدا بیامرزه .... سایدش الان  19 . 23 . 27  تومن من خودم قیمت کردم

الان قیمتارو دیدم تو دی جی 

دلم برا یخچالم سوخت دیگه درشو. یواش میبندم😁

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
2804
نه ديجي كالا گرون تر از جاهاي ديگس بد تر ناراحت ميشه قيمتاش زيادي من يه گوشي ازش گرفتم گرون تر از هم ...

اره عزیزم من یه صندلی مدیریتی لمسه از انزلی خریدم 700 و خورده ای ... خدا شاهده عین صندلیمو تو دیجی کالا زده بود  1800هزار!!!!

شما هم تازه عروسی در. حال خرید جهاز ؟؟؟؟یکمشو بنداز. گردن داماد توروخدا

2805
     والا  باید بذاریم رو سرمون

تازه چقدر من اون موقع قر زدم ک جهازم کمه و فلانه چقدر سر. رنگ مامان بابامو اذیت کردم اه  یادم افتاد با ی حقوق کارمندی چقدر تو سختی افتادم تازه بعد عروسیمون طفلی بابام داشت سه سال قسط میداد. 😢😢😢😢

2801