2789
عنوان

خرید جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 67 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما هم تازه عروسی در. حال خرید جهاز ؟؟؟؟یکمشو بنداز. گردن داماد توروخدا

نه عزیزم من تازه کنکورمو دادم تازه عروس کجا بود   مادرم از وقتی اومد خونه پدرم مراعات کرد و هیچ کدوم از وسایلشو عوض نکرد ... الان دیگه خسته شده میگه یخچالم قدیمیه (مال 20 سال پیش!!) میخواست تی وی و یخچال بگیره .... من گفتم بمونه ببینم میتونم از طریق آسان خرید اقدام کنم یا ن

شما اینکارو کردین؟

من چهار سال پیش ازدواج کردم این قیمتا نبود خواهر. جان جهاز من با شسصت تومن تموم شد 

همشو هم خدایی خودمون خریدیم داماد. فقط تی وی خرید. همین

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
اره عزیزم من یه صندلی مدیریتی لمسه از انزلی خریدم 700 و خورده ای ... خدا شاهده عین صندلیمو تو دیجی ک ...

آره به خدا لوازم برقياش كه ديگه هيچي من از بابام كه مغازه داره ميپرسم ميگه  با دلار چندي حساب ميكنن

لبخند بزن بگذار همه بدانند از ديروز قوي تر هستي🌈💫
نه عزیزم من تازه کنکورمو دادم تازه عروس کجا بود     مادرم از وقتی اومد خونه پدرم مراعات کر ...

ببین بانک صادرات هم ی تسهیلاتی برای خرید. لوازم خونه داره ی سرچی کن

تازه چقدر من اون موقع قر زدم ک جهازم کمه و فلانه چقدر سر. رنگ مامان بابامو اذیت کردم اه  یادم ا ...

عزیزمممم ... بخدا من به این چیزا فکر میکنمااا اصن فکر ازدواج از سرم میفته ... پدر و مادرم دوتا فرهنگین با ی حقوق بخور نمیر!....چجوری میخوان پول جهاز منو بدن؟.... البته فعلا باید جهاز مادرمو نو کنیم  

من چهار سال پیش ازدواج کردم این قیمتا نبود خواهر. جان جهاز من با شسصت تومن تموم شد  همشو هم خد ...

اینم از شانس ماست کاش همون روزا به حرف مامانم گوش کرده بودم خرد خرد خیرید میکردم میگفتم نه دمده میشه   

آره به خدا لوازم برقياش كه ديگه هيچي من از بابام كه مغازه داره ميپرسم ميگه  با دلار چندي حساب م ...

خیلی گرونه واقعا ....  من امسال لپ تاپم سوخت ... مجبور شدم تو این گرونی 10 ملیون بدم پول لپتاپ نو!!!!!!!... بخدا مدل تاپ منو زده بود فکر کنم 15 یا 17 تومن تو سایت دیجی کالا!!!

اینم از شانس ماست کاش همون روزا به حرف مامانم گوش کرده بودم خرد خرد خیرید میکردم میگفتم نه دمده میشه ...

اصلا این حرفا نیست بخدا منم فکر شما رو میکردم ای دمده میشه ای قدیمی میشه 

همزمان با من  دخترعمم عروسیش بود اون مامانش از قبل براش مثلا سرویس چینی وسایل برقی مثل ابمیوه گیری و پلو پز و گرفت بود 

خدا. شاهده چیزی ک خرید عین مال من بود  ولی از نظر قیمت خیلی ب نفعش شد 

آسان خیر چیه؟ قضیش چیه؟

عزیزم من یه سری تحقیقات کردم ... آسان خرید یه شبکه مال بانک تجارته که به واسطه ی اون کارت میتونی با مغازه های طرف قرارداد  وسایلتو قسطی بخری بدون کارمزد (یا مثلا تا 6 ماه بدون کارمزد بعدش با کارمزد)....  فقط هنوز نرفتم بانک ببینم دقیییق شرایطش چجوریه ... ولی طبق چیزایی ک خوندم اینجوریه ک شما پولتو میذاری تو بانک بعد 90 درصد اون پولو میتونی خرید قسطی انجام بدی

ببین بانک صادرات هم ی تسهیلاتی برای خرید. لوازم خونه داره ی سرچی کن

تسهیلاتش وامه دیگه؟....  مامانم تازه 15 تومن وام گرفته بود الان داره قسط میده میگه نمیتونم فعلا دوباره وام بگیرم