2789
عنوان

خرید جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 67 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا باورم نشد الان رفتم دی جی کالا دوقلو. ال جی۶۵میلیون 😳😳😳چ خبره ؟؟؟من چهارسال پیش بوش خریدم شی ...

بوش 6 تومنی رو خدا بیامرزه .... سایدش الان  19 . 23 . 27  تومن من خودم قیمت کردم

بوش 6 تومنی رو خدا بیامرزه .... سایدش الان  19 . 23 . 27  تومن من خودم قیمت کردم

الان قیمتارو دیدم تو دی جی 

دلم برا یخچالم سوخت دیگه درشو. یواش میبندم😁

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
نه ديجي كالا گرون تر از جاهاي ديگس بد تر ناراحت ميشه قيمتاش زيادي من يه گوشي ازش گرفتم گرون تر از هم ...

اره عزیزم من یه صندلی مدیریتی لمسه از انزلی خریدم 700 و خورده ای ... خدا شاهده عین صندلیمو تو دیجی کالا زده بود  1800هزار!!!!

شما هم تازه عروسی در. حال خرید جهاز ؟؟؟؟یکمشو بنداز. گردن داماد توروخدا

والا  باید بذاریم رو سرمون

تازه چقدر من اون موقع قر زدم ک جهازم کمه و فلانه چقدر سر. رنگ مامان بابامو اذیت کردم اه  یادم افتاد با ی حقوق کارمندی چقدر تو سختی افتادم تازه بعد عروسیمون طفلی بابام داشت سه سال قسط میداد. 😢😢😢😢