2777
2789

اره بارداری😍😍

به زودی 😍😍حتما حتما در این مکان تیکر بارداری واقعی نصب میگردد😁😍😍😍😍😍😍😍 اهای شمایی که داری این امضا رو میخونی انشاالله به زودی بی بی چکت مثبت بشه😁 حتی شما دوست عزیز مجرد🤦‍♀️😊 البته اول ازدواج (یه صلوات  مهمونم کن مرسی)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه بتا زیر ۵ باشه منفی 

بالای ۵ تا ۱۸ مشکوک (اتمال زیاد بارداری)

بالای ۱۰ مثبت 

چون زود رفتی کم نشوده داده 

خوش به حالت 

کاش منم باردار بشم 

به زودی 😍😍حتما حتما در این مکان تیکر بارداری واقعی نصب میگردد😁😍😍😍😍😍😍😍 اهای شمایی که داری این امضا رو میخونی انشاالله به زودی بی بی چکت مثبت بشه😁 حتی شما دوست عزیز مجرد🤦‍♀️😊 البته اول ازدواج (یه صلوات  مهمونم کن مرسی)

قبلا آزمایش داده بودی ؟ اکثرا چند بود؟

چند وقته اقدامی؟؟

امروز اگر ازمایش دادی ‌س فردا دوباره ازمایش بده مشخص میشه.اره مشکوک به بارداری هستی

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید

وای خداروشکر تو نی نی سایت بالاخره یکی رو شبیه خودم پیدا کردم 

دارم میمیرم از استرس 

الی جان منم مثل شماست شرایطم 

4روز مونده به پری رفتم آزمایش 10 بود 

تاپیکم زدم اما کسی جواب خاصی نداد 

میشه راهنماییم کنی؟ 

‌‌‌خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم❤
وای خداروشکر تو نی نی سایت بالاخره یکی رو شبیه خودم پیدا کردم  دارم میمیرم از استرس  الی ...

منم دقيقا مثل شما بودم عزيزم 

سه روز مونده به پري هشت و خورده اي نزديكِ نه بود 

امروز بتا دادم شده بود ٧٠ و مثبت شكرِ خدا. گفتن شنبه تكرار كن دوباره