2777
2789
عنوان

بارداری

240 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها من تازه عضو این سایت شدم سوالی دارم.میگم که من چرخه پریودیم ۲۸ روزه اس این ماه فک کنم روز ۱۴ تخمک گزاریم بوده و من ۱۵ ام اقدام داشتم از دو روز بعدش زیر دلم درد میگرفت حالتای پریودی داشتم تخم دونام درد میگرفت و سوزش معده گرفتم البته من هیچ وقت معده درد نمیشدم!

الانم ۶ روز مونده به موعد پری سینه هامم درد گرفته بنظرتون ایناعلایم بارداریه؟امکان داره بارداری نباشه وعلایم پریودی زودرس باشه؟بیبی چک بزارم جواب میده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اصلا پیگیر علائم نباش من اون ماهی که هیچ علامتی نداشتم باردار بودم

پس یعنی این علامتام الکیه؟اخه تاحالا هیچ وقت ۱۰ روز جلوتر حالت پریودنداشتم و همینطور سوزش معده الانم سینه هام دردگرفته

یعنی جواب نمیده؟

نه عزیرم.‌بدتر میخوره تو ذوقت. من ماهی که باردار شده سه روز قبل موعدم بی بی چک گذاشتم کامل منفی منفی شد. خیلیناراحت شدم. بعدروز موعدم سریع دو خط شد. ایشالا شماهم‌ بارداری

خدای مهربونم هرلحظه هزار بار شکرت❤🙏
نه عزیرم.‌بدتر میخوره تو ذوقت. من ماهی که باردار شده سه روز قبل موعدم بی بی چک گذاشتم کامل منفی منفی ...

نه میدونی چیه مهتاب جون من همش۲۱ سالمه من اصلا اقدام نکردم برای بارداری اگرم حامله نباشم اصلا ناراحت نمیشم چون بچه نمیخام.فقط این ماه نزدیکی حفاظت نشده داشتم که الانم این علایمو دارم نمیدونم بخدا حالا چرا اینجوریم

نه میدونی چیه مهتاب جون من همش۲۱ سالمه من اصلا اقدام نکردم برای بارداری اگرم حامله نباشم اصلا ناراحت ...

نه عزیزم. علائم الکی هست. من تموم ماهایی که منتظر بودم‌حامله بشم‌ علائم زیاد داشتم. به نظرم بیشتر تلقینه.‌علائم از هفته هفتم به بعد ظاهر میشه

خدای مهربونم هرلحظه هزار بار شکرت❤🙏
پس یعنی این علامتام الکیه؟اخه تاحالا هیچ وقت ۱۰ روز جلوتر حالت پریودنداشتم و همینطور سوزش معده الانم ...

نه گلم ممکنم هست علائم بارداری باشه ولی قطعی نمیتونی از رو علائم نظر بدی چون منم تمام مدت اقدامم هر ماه اتفاقای تازه برام میفتاد که میگفتم دیگه صد درصد حامله م ،بعد دیدم اینا همش اثراته اقدامه