2821
2789
کجا برم آخه بچم ماشاالله خیلی بازیگوشه هیچ جا بیشتر یه ساعت نمیشه موند 

یه سم غلیظ درست کنید بعد برید مسافرت نسلشون منقرض شد ...بگو اقاتون بیاددر و پنجره رو باز  کنه...روز بعدش شمل برید

سلام دوستان میشه برا مشکل هشت ساله من دعا کنید که خدا بهترین مصلحتش روسمتم بفرسته
😂 کارایی که گفتم انجام بدی میرن... من همین کارو کردم... تخم هاشون توی یه کپسول لوبیا شکلن اونارو جم ...

وای 😢😢😢😢کمر درد شدید دارم همشم باید دست تنها جمع کنم به نظرتون روی ظرفها هم تخم ریزی کردن ظرفها رو هم میخواد بشورم 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

وای 😢😢😢😢کمر درد شدید دارم همشم باید دست تنها جمع کنم به نظرتون روی ظرفها هم تخم ریزی کردن ظرفها ...

نه روی ظرفا حالا اسکی رفتنه سیر دلشون😆 آره بشور ظرفارو... من بعدش کابینتارو هم با اسکاچ و مایع شست و شو تمیز کردم و خشک کردم که آثار سم بره... دست تنهاااااا... فعلا کارتن را بنداز بره... سم کامن بگیر تو راه آب فاضلاب های خونه بریز تا بتونی کابینتارو کم کم خالی کنی

بانووووو!مردی کهدوستت داره عریانت نمیکنه!!! لباسعروس تنت میکنه!!! ❤️❤️❤️
وای 😢😢😢😢کمر درد شدید دارم همشم باید دست تنها جمع کنم به نظرتون روی ظرفها هم تخم ریزی کردن ظرفها ...

یعنی نمیخوای بشوری؟؟؟؟

هرچی هست و نیست باید شسته بشه یکی بگو بیاد کمکت برو خونه مادرت چند روز کامن بزنید

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

یعنی نمیخوای بشوری؟؟؟؟ هرچی هست و نیست باید شسته بشه یکی بگو بیاد کمکت برو خونه مادرت چند روز کامن ...

آره میشورم ولی هفته قبل کل خونه گردگیری و نظافت کلی کردم آخه از کجا اومده 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز