2777
2789
عنوان

عمل بيني

721 بازدید | 11 پست

سلام دوستان ميخواستم بيني رو عمل كنم 

چند تا دكتر رفتم ولي متاسفانه به دليل انحراف شديدي كه داشتم كسي حاضر نشد بيني م رو عمل كنه...

ميشه چندتا دكتر خوب كه فقط متخصص گوش حلق و بيني باشن رو معرفي كنيد به من كه بتونه انحراف بيني من رو عمل كنه.... و يه سوْال ديگه اي داشتم آقاي دكتر محسن وزير نظامي شنيده م كه خيلي خوبه؛ كسي شناختي از ايشون داره...؟؟؟ ميگن فقط دكتر وزير نظامي ميتونه انحراف بيني من رو درست كنه...!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکترحسنانی.  من خودم عمل دارم پیشش نمونه کاراش تو اینستا هست از کشورای خارجی میان پیشش

جدا از مسئله زيبايي بيني؛ من انحراف خيلي خيلي شديد دارم و پيش هر دكتري كه رفتم حاضر نشد عمل كنه منو😞😞

والا پيش هر دكتري كه رفتم؛ اصلا حاضر نشد بيني من رو عمل كنه... در صورتي كه به إصلاح جز بهترين دكترها ...

من خودم بینیم خیلی مشکل داشت. هم انحراف داشت هم شکستگی. هم یک عمل ناموفق و عفونت.

ولی با عمل پیش دکتر بخشایی همه چی برطرف شد و تازه خیلی هم طبیعی عمل میکنه کسی متوجه نمیشه عمل کردی فکر میکنن از اول همینجوری بینیت عالی و زیبا بوده. کارش حرف نداره واقعا قابل تضمینه

مامان بزرگ بهترینه
من خودم بینیم خیلی مشکل داشت. هم انحراف داشت هم شکستگی. هم یک عمل ناموفق و عفونت. ولی با عمل پیش دک ...

نميدونم والا... روحيه م خيلي خراب شده؛ اعصابم خيلي خورده... حالا امروز با دكتر محسن وزير نظامي وقت دارم تعريف شون رو زياد شنيدم برم ببينم اين چي ميگه...!!!

نميدونم والا... روحيه م خيلي خراب شده؛ اعصابم خيلي خورده... حالا امروز با دكتر محسن وزير نظامي ...

پیش بخشایی هم برو عزیزم

فکر کنم هفته ای یک روز یا دور روز تهرانه. توی سایتش زده

مامان بزرگ بهترینه