2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به نظرتون ارزش داره  زندگی با مردی که خیییییییلی خوبه اما وقتی عصبانی بشه خیییییییلی بد میشه؟

به نظرم کلا مردا اینطورین

بهتره وقتی عصبانی هستن چیزی نگی

وقتی آروم شد باهاش صحبت کنی

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
شما بهترین کارو کردی در برابره دادبیدادش اون مقصره

میگه تو با کارات عصبانیم کردی معذرت هم نخواستی 

اینو بهش حق میدم من معذرت خواهی نمیکنم هیچ وقت میدونم اشتباهه ولی خب دارم روش کار میکنم 

من نمیدونم برم یا بمونم کاری بکن 
به نظرم کلا مردا اینطورین بهتره وقتی عصبانی هستن چیزی نگی وقتی آروم شد باهاش صحبت کنی

خیییلی سخته بخدا 

بابای من اصلا اینجوری نبودن اصلا عادت ندارم 

یعنی تو دعوا صدسال قبل رو میاره جلوی چشمت درحالی که من گذشته رو فراموش میکنم یا به شدت صداشو میبره بالا من فقط سکوت میکنم حتی یکبار هم صدامو نبردم بالا یا چیزی نگفتم تو دعواهامون همیشه ارومش کردم 

ولی اینجوری تا اخر عمر بودن میدونم که روحمو مریض میکنه 

میگه تو با کارات عصبانیم کردی معذرت هم نخواستی  اینو بهش حق میدم من معذرت خواهی نمیکنم هیچ وقت ...

به نظره من کاره اشتباهی نکردی سکوت کردی در برابره سرصداش کاری که هر زنی ممکنه انجام نده

بیخیال باش گلم ...این حرفا اونقدر ارزش نداره که بخوای خودتو اذیت کنی ....شما عکس العمل نشون نده همین ...

اگه فقط همین مورد باشه میشه ازش گذشت اما نامزدی برای شناخت طرف مقابله 

من به خاطر این اقا قراره برم ی شهر ۱۰۰۰ کیلومتر دورتر از شهر خودم زندگی کنم  تنها پنا و حامی من ایشونه تو اون شهر بعد ...

به نظره من کاره اشتباهی نکردی سکوت کردی در برابره سرصداش کاری که هر زنی ممکنه انجام نده

مرسی عزیزم همین که بدونم من اشتباه نکردم بهم انرژی میده قوی تر باشم 

عزیزم سلامتیتتت ای وای چرا  پماد رزماری بزن بده ماساژ بدن برات😢

الحمدالله ان شاء الله که همیشه سلامت باشی خواهری❤️❤️💃💃😍😍والله از باد کولره 😩😩😩

کی بماله😂😂😂😂همینجا بمیرم هااااااااااااااا شوهرم دست بهم نمیزنه سر شونه مو بماله ولی تا صبح نمیزاره ناراحت بشم ولی بمیرمم دست نمیزنه 😂😂😂😂میگه دلم کف میکنه اصن نمیتونم

دیشب بعد داد زدناش بدجوری دلم گرفت 

پسری که همیشه قربون صدقم میرفت میگفت تو رو از خودم بیشتر دوست دارم میگفت تو همه ی زندگیمی و... ی دفعه اینقدر راحت روبه روم وایستاد و شروع کرد به داد زدن و بد اخلاقی ی حرفایی زد گه انگار من دشمنشم 

حتی سکوتمم ارومش نکرد

اینقدر دلم گرفت که احساس نفس تنگی میکردم اصلا باورم نمیشد این همون ادمه دیشب تا صبح خوابم نبرد 

مرررسی عزیزم تو هم همینجور  ای وای چرا😁😂😂😂 خودت بده راستی اون کامنت ریپلای نشد

😍😍😍فدوووتتتت

والله واسه بدشانسیه من😂😂😂😂البت اولا خیلی بهش میگفتم فک کنم روانیش کردم😅😅😅😅😅خودم نمیتونم😩😩😩😩😩

ریپلای شده🙈🙈🙈😞😞😞