fatijooooon مدیر استارتر عضویت: 1398/02/18 تعداد پست: 734 عنوان کمک لطفا 63 بازدید | 13 پست سلام دوستان لطفا بگید چکار کنم باردارم امروز رفتم تو ۹ماهگی الان یدفه بدنم کرخت شد نفسم بزور میاد بالا دست و پاهام درد میکنن چکار کنم نکنه خطرناک باشن تعداد رای : 1 نظرسنجی چکار کنم ۱ 1 100% ۲ 0 0% 1398/04/23 | 03:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khanomeaghaseyed عضویت: 1397/04/10 تعداد پست: 19529 عزیزم نفس عمیق بکش ارامشتم حفظ کن اگر موردی نداره با پزشکت تماس بگیر شرح حال بده یا برواورژانس بیمارستان فشارتو کنترل کنن صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ سوره بقره آیه ۱۸ ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))
fatijooooon مدیر استارتر عضویت: 1398/02/18 تعداد پست: 734 عزیزم نفس عمیق بکش ارامشتم حفظ کن اگر موروی نداره با پزشکت تماس بگیر شرح حال بده یا برواورژانس بیمار ... دکترم فقط پیام جواب میده .ک الان خابه..اصلا نمیدونم چی شد یدفه ایطور شدم دیر وقته میترسم برم بیمارستان..جنین هم خیلی تکون میخوره میترسم
ariana7298 عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 96 نگران نباش هیچ اتفاق بدی نمیفته ،فقط یه بزرگتر مادرت یامادرشوهرت باهات درارتباط باشن که نکنه کوچولوت عجله داشته باشه ،اقاتونم که بایدکلا باشه
fatijooooon مدیر استارتر عضویت: 1398/02/18 تعداد پست: 734 نگران نباش هیچ اتفاق بدی نمیفته ،فقط یه بزرگتر مادرت یامادرشوهرت باهات درارتباط باشن که نکنه کوچولوت ... همشون هستن ولی خو من درد کمر یا شکم ندارم فقط دست و پاهام یعنی ممکنه وقتش رسیده باشه
ariana7298 عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 96 اصلاضرری نداره که به پزشک مراجعه کنی الانم اورژانس هست یه معاینه میکنه که خیالت راحت شه
khanomeaghaseyed عضویت: 1397/04/10 تعداد پست: 19529 دکترم فقط پیام جواب میده .ک الان خابه..اصلا نمیدونم چی شد یدفه ایطور شدم دیر وقته میترسم برم بیمارست ... عزیزم چرا میترسی؟!اجازهی معاینه نده اصلا بگو اگر مسئولیت قبول میکنید معاینه کنید بعد هم احتمالا یه سونو انجام بدن فشارت رو هم کنترل میکنن صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ سوره بقره آیه ۱۸ ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))
fatijooooon مدیر استارتر عضویت: 1398/02/18 تعداد پست: 734 عزیزم چرا میترسی؟! اجازهی معاینه نده اصلا بگو اگر مسئولیت قبول میکنید معاینه کنید ... من از رفتن ب بیمارستان میترسم استرس میگیرم
fatijooooon مدیر استارتر عضویت: 1398/02/18 تعداد پست: 734 اصلاضرری نداره که به پزشک مراجعه کنی الانم اورژانس هست یه معاینه میکنه که خیالت راحت شه اورژانس تا برم میگن معاینه داخلی میترسم
khanomeaghaseyed عضویت: 1397/04/10 تعداد پست: 19529 من از رفتن ب بیمارستان میترسم استرس میگیرم زنگ بزن پزشکای اورژانس بیان خونه شرح حال بده صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ سوره بقره آیه ۱۸ ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))
fatijooooon مدیر استارتر عضویت: 1398/02/18 تعداد پست: 734 زنگ بزن پزشکای اورژانس بیان خونه شرح حال بده ممنون عزیزم