2777
2789
عنوان

کمک لطفا

63 بازدید | 13 پست

سلام دوستان لطفا بگید چکار کنم باردارم امروز رفتم تو ۹ماهگی الان یدفه بدنم کرخت شد نفسم بزور میاد بالا دست و پاهام درد میکنن چکار کنم نکنه خطرناک باشن

تعداد رای : 1
نظرسنجی
۱
1
100%
۲
0
0%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نفس عمیق بکش ارامشتم حفظ کن اگر موردی نداره با پزشکت تماس بگیر شرح حال بده یا برواورژانس بیمارستان فشارتو کنترل کنن

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
عزیزم نفس عمیق بکش ارامشتم حفظ کن اگر موروی نداره با پزشکت تماس بگیر شرح حال بده یا برواورژانس بیمار ...

دکترم فقط پیام جواب میده .ک الان خابه..اصلا نمیدونم چی شد یدفه ایطور شدم دیر وقته میترسم برم بیمارستان..جنین هم خیلی تکون میخوره میترسم

نگران نباش هیچ اتفاق بدی نمیفته ،فقط یه بزرگتر مادرت یامادرشوهرت باهات درارتباط باشن که نکنه کوچولوت ...

همشون هستن ولی خو من درد کمر یا شکم ندارم فقط دست و پاهام یعنی ممکنه وقتش رسیده باشه

دکترم فقط پیام جواب میده .ک الان خابه..اصلا نمیدونم چی شد یدفه ایطور شدم دیر وقته میترسم برم بیمارست ...

عزیزم چرا میترسی؟!

اجازه‌ی معاینه نده اصلا  بگو اگر مسئولیت قبول میکنید معاینه کنید 

بعد هم احتمالا یه سونو انجام بدن 

فشارت رو هم کنترل میکنن

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
من از رفتن ب بیمارستان میترسم استرس میگیرم 

زنگ بزن پزشکای اورژانس بیان خونه 

شرح حال بده