2777
2789
عنوان

سونوی فولیکول

122 بازدید | 24 پست

دیشب کیت تخمک گذاری گذاشتم دوخط پررنگ افتاد امروز رفتم دکتر سونو واژینال انجام داد گفت متاسفانه سایزشون کوچیکه فقط یه متوسط داری کسی بوده مثل من باشه و باردار شده  باشه ؟ماه قبل اصلا فولیکول نداشتم این ماهم به زور امپول این شده دکتر گفته اگه این ماهم نشد باید بیای ای یو ای

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نگفت اندازه اشو فقط گفت چندتا ریز هست با یه متوسط،شوهرمم میگه فعلا ای یو ای نه

من ۱۴ ماهه تو اقدامم، شوهر منم زیر بار آی یو آی نمیرن، من کیت هام دیر مثبت میشه، مثلا هفدهم هجدهم، مشکلی هم ظاهرا نداریم، اما هنوز موفق نشدیم

نگفت اندازه اشو فقط گفت چندتا ریز هست با یه متوسط،شوهرمم میگه فعلا ای یو ای نه

راست میگه یکم دیگه صبر کن

منم چند ماه فولیکول خوب و رسیده نداشتم ولی بالاخره با زور قرص و آمپول باردار شدم

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
چند وقته ادامی کجا رفتی دکتر ؟؟  عزیزم بودن با فلیکول کوچیک حتی باردار شدن استرس دور کن عزیزم

۸ ساله ازدواج کردم دوساله اقدامم  اصفهانم پیش پروفسور طاهریان  میرم ،جدا یعنی امیدوار باشم 

۸ ساله ازدواج کردم دوساله اقدامم  اصفهانم پیش پروفسور طاهریان  میرم ،جدا یعنی امیدوار باشم ...

منم دو ساله اقدامم مرکز ناباروریا ادم نا امید میکنن سریع میگن ای یو ای توجه نکن مشکل چیه؟

منم دو ساله اقدامم مرکز ناباروریا ادم نا امید میکنن سریع میگن ای یو ای توجه نکن مشکل چیه؟

دوماه پیش بخاطر چسبندگی لوله هام لاپراسکوپی کردم حین عمل سه تا کیست هم بوده که در اوردن الانم تخمک اون ماه اصلا نداشتم این ماه هم اینجوری