2777
2789
عنوان

اقدام

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 74 پست
ن خیلی خوبه میگن که بدن وقتی واکنش نشون بده واسه بارداری داره رحم آماده میکنه خودشو تو اقدام خیلی مش ...

اها ممنون دوست عزیز"اره من حتی تو اون یکبار اقدام لکه ی قهوه ای هم دیدن ولی نمیدونم چی بود  "یه ماه دیگه اقدام میکنم پناه برخدا

یه بسته(( فلفل هندی قرمز )) بزارین تو جیبتون "هروقت هوس کردید برای کسی ((درد و دل کنید)) یه قاشق غذاخوری بریزین تو حلقتون "  من امتحان کردم عالیه   👌👌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا ینی چی اخه چ طور میشه گف طرف دوماه دیگ باردار میشه از کجا فهمیدی

عزیزم نگف ک حتما دوماه دیگه باردار میشی منظورش اینه انشالله تا دوماه دیگه باردار بشی 😣

خانما میشه واسه سلامتیه نی نیم یدونه صلوات بفرسی 💗💗
اها ممنون دوست عزیز"اره من حتی تو اون یکبار اقدام لکه ی قهوه ای هم دیدن ولی نمیدونم چی بود   " ...

انشالله عزیزم آزمایش قبل بارداری بده چکاب بشو مشکلی نداشته باشی  معاینم شو عفونت نداشته باشی برات مشکل پیش نیاد 

[QUOTE=97145794]اوکی احتمال  کمم ممکنه داشته باشه باردارباشم لکه بب

اره عزیزم احتمالش هست منکه میگم اگه از پریودیه قبلیت حداقل پونزده روز بگذره احتمالا لانه گزینیه حالا مراقب باش دیگه

باشه من خیلی میترسم 

واای از چی میترسی عزیزم ذکر بگو قران بخون خیلی آدمو آروم میکنه منکه هر وقت به بن بست میرسم یاسینو میخونم قران میخونم هیچ چیز مث خدا دله آدمو آروم نمیکنه

ترس داره والله

گلم میگن وقتی لکه بینی داری رحمتم سرده چیزای گرمی بخور موقع پریودی حمام نرو پیاده روی داشته باش زعفرون دم کن مطمئن باش بعد دوسه ماه حتما حتما خوب میشی ولی موقع پریودی پاک شدی هر شب چندتا دونه خرما موز عسل بخور گرمیه

خدایی حوصلم پوکیدمعذرت میخوام حالم خرابه الان فردا بشه برم دکتر

دکتر چرااخه اول مطمےن شو باردار نیسی بعد درمان کن مشکلتو 

اخه چجوری مطمئن شم 

لکه قهوه ی ک نشونه اینه رحمت سرده موقع پریودیت کاملا پاک نمیشی یعنی کمیش میمونه که تو دوره هایه بعدت میاد باعث لگه بینی میشه موقع دوره هاا إب گرم همیشه استفاده کن سه روز اول حموم نرو چیزایه گرم بخور ورزش کن شکمتو ببند .ولی تو میگی شاید باردار باشم تا پونزده رو نگذره آزمایش نشون نمیده بی بیم ک اصلا نشون نمیده اخه میگی پنجم شدم چند روز بعد پاک شدم  اگرم باردار باشی سه روز از تخمک گذاریت گذشته پس دلیلش لانه گزینی نیس 

کاری واسه بارداریت نکردی مشکلی داشتی ماه چند اقدام گرفت خدا نینیتو حفظ کنه چند ماهته

من فقط قرص ویتامین E و D  میخوردم ماه سوم اقدامم گرفت ولی متاسفانه بچم سقط شد ۲ماهگی

الان یه ماهه تو اقدامم دوباره

برای امسال بچه دار شدنم یه صلوات بفرستین لطفا یه بچه سالم و صالح و خوشگل ممنون😘          🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹