2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 41 پست
خیرررر تدعای روشنفکری داره شنیدی میگن اواز دهل از دور خوشه ما اونیم الان

می‌شناسی زنه رو

اگه بخواد دلبری کنه زیاد

پدرت ازش دست نمی‌کشه

مردا تو این موردا خیلی سست و ضعیفن

تیکر رسیدن اندازه دورشکم از۷۳ب ۶۳در آینده نزدیک💜⁩⁦❤️⁩🧡💛👊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

می‌شناسی زنه رو اگه بخواد دلبری کنه زیاد پدرت ازش دست نمی‌کشه مردا تو این موردا خیلی سست و ضعیفن

اره والا عنتر خانم یه بر سرش خیلی کتک خوردم  دیگه بریدم میگع نمیخواین برین البته میره بیرون  تو ماشین  یا حیاط باهاش حرف میزنه اما حتی پشت فرمون پیام میده بهش

I am nurse
می‌شناسی زنه رو اگه بخواد دلبری کنه زیاد پدرت ازش دست نمی‌کشه مردا تو این موردا خیلی سست و ضعیفن

هنوز دست نکشیده این قدر دعا کردم خدا خدا کردم

I am nurse

بنزین گرونه گازوئیل بریزید

🤗کنکوری های دهه ۶۰ بخونید.اگه دهه شصت هستید و قصد دارید مجدد ۹۹ کنکور بدین و هدفتون پزشکی دندان پزشکی و دارو سازی هست .اگه تصمیم قطعی گرفتید و تمایل دارید درخواست دوستی بدین تا تو واتساپ اددتون کنم .فقط دهه شصتیا لطفا پیام بدن مرسی دوستان 

و در مقابل همه اینا تو رو خدا کسی رو بخاطر گناهی که ازش مبرا نیستید سرزنش نکنید و مغرور نشیدید بد ضربه میخورید همون بلا سرتون میاد مواظب حرفاتون باشید با حرفاتون دل نشکنید کسی رو سرزنش نکنید که سرتون میاد به عینه دیدم

یه عمر عین دلقکم همه رو میخندونم اما دیگه اشکا م نمیزاره  ادامه بدم

الان شاد باش گور بابای دنیا همه امشب دلشون گرفته 

🤗کنکوری های دهه ۶۰ بخونید.اگه دهه شصت هستید و قصد دارید مجدد ۹۹ کنکور بدین و هدفتون پزشکی دندان پزشکی و دارو سازی هست .اگه تصمیم قطعی گرفتید و تمایل دارید درخواست دوستی بدین تا تو واتساپ اددتون کنم .فقط دهه شصتیا لطفا پیام بدن مرسی دوستان 
الان شاد باش گور بابای دنیا همه امشب دلشون گرفته 

من دیگه تعادلم بهم ریختس همین روزا میرم بیمارستان روانی اشک میریزم با اهنگ گیسو پریشان ارون افشار میرقصم

I am nurse