2777
2789
عنوان

کیا الان تو حرم امام رضا هستن؟؟؟

98 بازدید | 12 پست

سلام 

میون اون دل پاکتون اسم و صدای منم به آقا برسونید ❤❤❤❤❤❤ تو رو خدا اعلام کنید ک به یادمید اونجا ❤❤❤❤❤❤لطفتون جبران ناپذیر و عجرتون بی پایانه ❤❤❤❤❤❤❤

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلم لک زده واسه حرم امام رضا و امام حسین علیه السلام...

#هوای_حرم

#هوای_حسین

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

من چهار سال پیش خیاطی میرفتم تولد امام رضا نزدیک بود یکی بچه‌ها اومد خداحافظی کرد گفت با شوهرش نذر کردن هرسال ولادت اونجا باشن

من ته دلم گفتم کاش ما هم میرفتیم

ظهر شد اومدم خونه

مامانم اینا تازه از مسافرت برگشته بودن

شوهرم سرکار بود مامانم زنگ زد گفت با داداشم و آبجیم میرن مشهد ولی بابام چون باید میرفتن سرکار نمی رفتن مشهد داداش و آبجیم مجردن

ماشین جای خالی داشت منم گفتم میام 

مامانم گفت با بچه کوچیک بدون شوهرت اذیت نمیش؟!گفتم اشکال نداره سریع زنگ شوهرم زدم از مادرشوهرمو اینا خدافظی کردم دوش گرفتم سریع چند دست لباس خودم وبچه برداشتم داداشم اومد دنبالم یک ساعت طول کشید آماده شم😁😁😁😁

یعنی یکی از بهترین مسافرت هام بود هنوز داداشم و آبجیم میگن چقدر خوش گذشت ولادت هم اونجا بودیم یادش بخیر چقددددددددد خوش گذشت هشت روز اونجا بودیم

هنوز یادم میوفته از امام رضاع تشکر میکنم 😍😍😍😍😍

برام جالب بود که برگشتم اون دوستم مسافرتشون عقب افتاده بود و هفته بعدش رفته بودن

خدایا میشه سال‌99 رو حذف کنیم دوباره نصب کنیم آخه این ویروس داره🥺😬
من چهار سال پیش خیاطی میرفتم تولد امام رضا نزدیک بود یکی بچه‌ها اومد خداحافظی کرد گفت با شوهرش نذر ک ...

اره امام صداهامونو میشنوه 

یارضاااا ❤❤❤❤

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا