واسه منم تک قلو والا دکترم گفت نمیخواد دلیلش این بود که ارمایش اولم مشکلی نداره ... به تک یا دو قلو ...
خوبی عزیزم اوضاع بارداری خوبه
خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فدات گلم تو چطوری ... هی بد نیست اوضاع تو چطوره؟؟؟ سونو وزن رفتی ؟ نی نی چند کیلو بود ؟
اره امروزرفتم فندقم 2200بود 33هفته ودو روز منم شکرخدا به لطف خد ا هرروز بخیر میگذره
خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن
اسم کاربریمو امیرسامیار زدم تایید نش مجبور شدم مامان امیرسامی6بزنم ک باز تایید نشد بخاطره همین جای i از 1 استفاده کردم.منو با کاربرای دیگ اشتباه نگیرید😙