2777
2789
عنوان

بارداري

88 بازدید | 10 پست

خانما امروز رفتم سونو غربالگري مرحله اول دوقلو باردارم دکترم گفت مرحله دوم واسه دوقلو نياز نيست اون واسه تک قلوست  تو مرکز رويان ميرم کسي اينجوري بوده

واسه منم تک قلو والا دکترم گفت نمیخواد دلیلش این بود که ارمایش اولم مشکلی نداره ... به تک یا دو قلو بودن چه ربطی داره .... 

فقط سونو انومالی رفتم و ازمایشش رو ندادم

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
واسه منم تک قلو والا دکترم گفت نمیخواد دلیلش این بود که ارمایش اولم مشکلی نداره ... به تک یا دو قلو ...

خوبی عزیزم اوضاع بارداری خوبه  

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبی عزیزم اوضاع بارداری خوبه    

فدات گلم تو چطوری ... هی بد نیست اوضاع تو چطوره؟؟؟ 

سونو وزن رفتی ؟ نی نی چند کیلو بود ؟

فدات گلم تو چطوری ... هی بد نیست اوضاع تو چطوره؟؟؟  سونو وزن رفتی ؟ نی نی چند کیلو بود ؟

اره امروزرفتم فندقم 2200بود 33هفته ودو روز   منم شکرخدا به لطف خد ا هرروز بخیر میگذره

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
اره امروزرفتم فندقم 2200بود 33هفته ودو روز    منم شکرخدا به لطف خد ا هرروز بخیر میگذره

ای جانم چه خوب برا من تو 30 هفته 1750 بود

ای جانم چه خوب برا من تو 30 هفته 1750 بود

خیلی خوبه وزنش خدانگهش داره برات