2777
2789
عنوان

فلافل پزاااا🙆

1722 بازدید | 67 پست

میخام واسه اولین بارفلافل بپزم قابل ذکره تاحالا فلافل نخوردم(چون فک میکنم خوشمزه نیس)

گوگل زدم ی سایت گفته سیب زمینی وبادمجان(!) بزنین

یکی دیگه گفته بودتخم مرغ...

شما چجوری درس میکنین؟ممنون میشم طرزپخت ی فلافل خوشمززززرو بهم بگین

سعی کنیم "قضاوت" نکنیم.اونم تو فضای مجازی!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بادمجون آخه ؟!!  بهذحق چیزای نخورده

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

سیب زمینی اصلا نریز ب هیچ وجه خیلی بده 

🤗کنکوری های دهه ۶۰ بخونید.اگه دهه شصت هستید و قصد دارید مجدد ۹۹ کنکور بدین و هدفتون پزشکی دندان پزشکی و دارو سازی هست .اگه تصمیم قطعی گرفتید و تمایل دارید درخواست دوستی بدین تا تو واتساپ اددتون کنم .فقط دهه شصتیا لطفا پیام بدن مرسی دوستان 

نخود خام سیب خام سیر پیاز ادویه تخم گشنیز.دو قاشق ارد. تاامام

و ۱استکان اب. من خودم تهیه و میفروشم

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
تخم مرغ نزنم؟

نهههههههه

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
سیب زمینی اصلا نریز ب هیچ وجه خیلی بده 

چن نفرگفتن بریز ک!شما خودت چجوری درست میکنی؟

تازه گفته بود بیکینگ پودرم بزن

سعی کنیم "قضاوت" نکنیم.اونم تو فضای مجازی!

من نخود دو روز میذارم خیس بخوره بعد با پیاز و دو حبه سیر دو یا سه بار چرخ میکنم ی دونه تخم مرغ و نمک و زرد چوبه و فلفل بهش میزنم عالی میشه 

خدایا مواظب عشقم باش😍😍