2777
2789
عنوان

لکه روی میز چوبی

13479 بازدید | 15 پست

سلام خانوما. میز چوبی مون یه لک بزرگ سفید حالت چاپ  برداشته. یجیزی رنگ داده یا نمیدونم.... باید چکار کنم بره،؟

پروانه بهداشت یه خوراکی چاپ سفید شده روی میز 🤔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

روغن بریزم روی اون قسمت؟

من‌ ۱۵ ساله ازدواج کردم و۸ بار اسباب کشی وسایل چوبی تیره هست اونجایی که زخم شده با مداد شمعی تیره که به رنگش بخوره پر کردم وروشو لاک بی رنگ زدم

اونجایی که مثل شما چاپ وچسبندگی شده با محلول شستشو چوب که روغنی هست کشیدم خوب شد بزار کمی روش بمونه وچند بار تکرار کن روغن خوراکی هم خوبه

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
من‌ ۱۵ ساله ازدواج کردم و۸ بار اسباب کشی وسایل چوبی تیره هست اونجایی که زخم شده با مداد شمعی تیره که ...

منم یکبار پایه ی میزم خش برداشت با ماژیک قهوه ای درستش کردم.ولی روغن مایع زدم روی چاپ سفید روی میزم تغییرنکرد

وای بچه ها من لباس روی میز چوبی جلومبلی که تازه خریدیم اتو کردم البته رو‌میز پارچه انداخته بودم بعدش متوجه شدم قسمت عمده ای از میز سفید شده شش میلیون پول جلومبلی های چوبی و میز بزرگ داده بودیم داشتم خفه میشدم ترفندهای شمارو خوندم روغن خوراکی ب میز زدم بعد دستمال کاغذی رو میز انداختم با اتوی گرم رو دستمال کاغذی کشیدم قشنگ کامل رفت خدا خیرتون بده کلی دعاتون کردم