2777
2789
عنوان

ناراحتم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 49 پست
😭جلو خواهرم ضایع شدم بخدا😳 همش میگه عادیه ناراحت نشو

هرکی گفت عادیه چرت گفته...واسه دلداری گفته

پای این قضیه محکم وایسا

بدبخت و ذلیل نباش

حرف خاله خانباجیا رم گوش نده

بهش بگو اینستا نصب کردی و دیدی کثافت کاریاشو

بگو اگر از بدن من راضی نیستی طلاقم بده

رابطه جنسیتون چطوره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شماهم عزیزم خیلی محترمانه با همسرت صحبت کن بهش توضیح بده که توی رابطه همه چیز دوطرفس اگر فکر میکنی که این محیط های مجازی محیط های خوبی نیست پس برای هردومون خوب نیست و اگر ک خوبه پس برای منم خوبه.کاملا منطقی باهاش صحبت کن و بهش بگو قطعا این رفنار نتیجه ای جز کم شدن احساس من نسبت به تو نداره

میزارم رو چشام😍، برده جنسی چیه کاش یاد میگرفتیم به نظرات هم احترام بزاریم اگه نمیزاریم شعور توهین ن ...

ببین عزیزم بعضی مردها خوبن.زن کنارشون خودش رو هم فردی قابل احترام میبینه.

این نظرات درمورد مرد هایی است که به استناد مرد بودنشون و به حکم قانون کشور هربلایی سر زن بدبخت میارن و میگن حق داریم.اره حق دارن این حق بهشون داده شده حالا از نظر من به ناحق اما جنبه ندارن متاسفانه.

خداروشکر کن که شوهرت خوبه.با نظر بقیه هم مخالفت نکن عزیزم شما از زندگی بقیه چیزی نمیدونی.

خوشبخت باشی  

میزارم رو چشام😍، برده جنسی چیه کاش یاد میگرفتیم به نظرات هم احترام بزاریم اگه نمیزاریم شعور توهین ن ...

احتمالا اخرین پیامم قبل قطع کاربری میتونه باشه

ولی من به کسی که خودش به خودش توهین میکنه هرچی دلم بخواد توهین میکنم

هرکی گفت عادیه چرت گفته...واسه دلداری گفته پای این قضیه محکم وایسا بدبخت و ذلیل نباش حرف خاله خان ...

مبدونم واسه دلداری میگه فقط منتظرم خواهرم بره

نمیخوام جلوش دعواکنیم  

بد نیس خوبه 😭

دوست عزیز جوری نرو جلو که فکر کنه سر جنگ داری که بخواد در مقابلت جبهه بگیره ی وقتی که ارومه حالش خوبه براش چایی ببر کنارش بشین خیلی منطقی باهاش صحبت کن بگو که من دوس داشتم بینیمو عمل کنم اما چون تو دوس نداشتی من ب نظرت اجترام گذاشتم دوس داشتم برم باشگاه و هم برای خودم هم تو خوب تر و خوش هیکل تر باشم اما باز هم تو مخالفت کردی بهش بگو منی که انقدر برای نظر تو ارزش قایلم پس توقع دارم تو هم برام ارزش قایل باشی بگو که دوس داری توی فضاهای مجازی باشی و اگر گفت نه خوب نیست بگو پس چرا خودت داری بگو که همه چیز دو طرفس وقتی از من توقع داری منم ازت توقع دارم یا هر دو یا هیچ کدوم

مبدونم واسه دلداری میگه فقط منتظرم خواهرم بره نمیخوام جلوش دعواکنیم   بد نیس خوبه 😭

دعوا نکن

ولی محکم باهاش حرف بزن

دعوا نکن دعوا خوب نیست

بهش بگو دلیل این کارت چیه

اگه بدن منو دوس نداری بگو...میرم ورزش میکنم

یا هرچیزی اگه هست بگو!

چرا منو محدود کردی؟

و اینکه اصلا کوتاه نیا چون اگر این موضع حل نشه پسفردا با هزار تا چیز دیگه روبرو میشی و چون خودتو ضعی ...

باشه چشم مرسی که بهم قوه قلب میدین

وحق باشماس هربار من کوتاه اومدم ازتمام حق وحقوقم 

خیلی اعتماد بفسمو آورده پایین اصلا اعتماد بنفسی واسم نمونده 😔

بیخود کرده

مگه کیه!

خودتو بپرست!

متوجهی چی میگم؟

به عنوان یه زن و انسان و یه موجود روی کره زمین خودتو با تمام وجودت بپرست!

عاشق خودت باش

گور بابای بقیه

اینجوری زندگی کن نه مث یه حفره تخلیه ی شهوت

نه یه زن ضعیف بازیچه خونه نشین و زمین گیر

که تمام احساسش نسبت به خودش بستگی به مرد خودخواهش داره

بیا بالا آه و ناله هم نکن