2821
2789
عنوان

مهریه

105 بازدید | 15 پست

تو رو خدا بگید چیکار کنم پدر خواستگارم هیچ جوره کنار نمیاد میگه فقط با مهریه 14 تا حاضره اقدام کنه من فوق لیسانس دارم شاغلم چیزی کم ندارم اخه میگه حاضره همه جور کمکی بکنه ولی مهریه نمیزنه حتی حق طلاق هم حاضر نیست بده خیلی خواستگارم حتی خواهراش تلاش میکنن ولی یکدنده اس دیگه کلافه شدم چیکار کنم ؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مهریه حق زنه ولی ضامن خوشبختی نیست

۱۰۰۰ تا هم‌مهرت باشه از زندگیت راضی نباشی حاضر میشی حلال کنی و فرار کنی

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
نظر خودت و خانواده ات روی چند تا هستش 

ما گفتیم 114 یعنی به نظر خودم معقول همینه ولی وقتی گفتن نه 14 تا گفتیم ما برای پولش که نمیگیم مهریه رو برای آینده اس و اگر مشکلی پیش اومد شما حق طلاق بدید اصلا مهریه 5 سکه چون واقعا کسی که قراره کنارش خوشبخت نشی مهریه هم دیگه ارزشی نداره 

ما گفتیم 114 یعنی به نظر خودم معقول همینه ولی وقتی گفتن نه 14 تا گفتیم ما برای پولش که نمیگیم مهریه ...

کلا با کسی وصلت کن فزهنگ خواستگاری و خانوادگی و سطح شعور خانواده شما را داشته باشند دز غیر این صورت بی خیال شید 

"ما هر آنچه را که به آن فکر کرده، چه خوب چه بد، جذب خود می‌کنیم. "
کلا با کسی وصلت کن فزهنگ خواستگاری و خانوادگی و سطح شعور خانواده شما را داشته باشند دز غیر این صورت ...

بالاخره ما هم رو میخواییم روی هم شناخت داریم از هر جهت 

2824
2823
2791
2779
2792