2777
2789
عنوان

یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 66 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکیو میشناسم ک زنش بعد عقد بهش گفته ک قبلا ازدواج ناموفق داشته  پسره هم طلاقش داد  پنهان ...

این پنهان کاری نیس..مامیگیم همین جلسه اول مستقیم نگومن جداشدن..طرفم میگه حتمایه عیبی داشته طلاقش دادن..دلیل قانع کننده بیاره براطرف بگه دلیل جداییش چی بوده یاتوجلسه دوم بگه 

☆★خــدایــ♡ــا شکــرت★☆

اتفاقا همچین دختری رو ب داداشم معرفی کزدم خدایی دختر خوبی بود ولی داداشم تمایلی نداشت نمیدونم چرا...ب نظر من مشکلی نداره ولی خوب بعضی پسر ها انگار نمیتونن با این مساله کنار بیان

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              

من داداشم مجرد بود.ولی زن داداشم یک بار ازدواج کرده بود ولی دوماه بیشتر با همسر سابقش زندگی نکرد اونم علت جداییش اعتیاد و دست بزن و وووووخیلی چیزای دیگه.چ اشکالی داره خب اونم ب اندازه هر کسی حق زندگی داره ما خودمونو جا طرف بزاریم حاظریم ب چشم یک دست خورده نگامون کنن وباید از زندگی لذت نبریم.تا زمانی ک این ازدواج ب کسی لطمه وارد نکنه بله چرا ک ن

کاربریم برگشت😎
لیسانس دارم ،بیمارستان و دانشگاه کار میکنم،ولی کار هنری اصلا علاقه ندارم وقتشم ندارم واقعا

خب ببین چقدر خوبی داری. فکر نکن اگر ازدواج نکردی بخاطر اون مساله هست یوقتایی طرف الکی یه حرفی میزنه یا از یمورد دیگه خوشش نیومده این بهانه میشه.سنتونم هنوز پایینه جای نگرانی نیست.