2777
2789
عنوان

یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 66 پست
مامانم میگه هر کسی با نیتی ازت پرسید همون اول بگو من جدا شدم،اگر خواست بره از همون اول بره

خب همینطور میگی جداشدم؟یامقدمه چینی میکنی دلیل قانع کننده میاری که مقصرطرف بوده ومشکل داشته وحتی میتونین تحقیق کنین بفهمین درخواست طلاق ازطرف من بوده نه طرف و خیلی چیزای دیگه

☆★خــدایــ♡ــا شکــرت★☆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانم میگه هر کسی با نیتی ازت پرسید همون اول بگو من جدا شدم،اگر خواست بره از همون اول بره

بنظر من مادرتون اشتباه میکنه خود این حرف یعنی شخصیت شما کلا تو طلاقتون خلاصه شده! صادقانه بگم من چنین دختریو واسه پسرم نمیگیرم چون منفیارو میبینه.مثل اینه که من بگم شما چطور ادمی هستی بگی پام چلاقه!

شما بزار تشریف بیارن خانوادتونو ببینن خودتونو ببینن شاید از یه چیزی خوششون اومد که اونو خنثی کنه

سعی کن بقیه خوبیاتو پررنگ کنی مثلا تحصیلاتت کارهنری شغل

لیسانس دارم ،بیمارستان و دانشگاه کار میکنم،ولی کار هنری اصلا علاقه ندارم وقتشم ندارم واقعا

من اصلا اعتماد به نفس ندارم،نمیتونم واقعا مقدمه چینی کنم

ازقبل بنویس براخودت وقتی اومدبهش بگو..یابروپیش مشاوره قبل ازازدواج راهنماییت میکنه چیابگی همین اول چیانگی

☆★خــدایــ♡ــا شکــرت★☆