2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاشت هم قطعا اشکال داره؟؟

بله

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
کاشت هم قطعا اشکال داره؟؟

بله چون مانعه

آسمان چشم اوآیینه کیست...آنکه چون آیینه بامن روبه روبود...دردونفرین دردونفرین برسفرباد...سرنوشت این جدایی دست اوبود........آه....گریه نکن که سرنوشت گرمراازتوجداکرد...عاقبت دلهایمان باغم هم آشناکرد.....
ما برا پاکی حموم می ریم غسل نمی کنیم شما هم از طرف خودت حرف بزن نه ما 

من گفتم خیلی از ماها نگفتم شما هم بین ما هستی محترم نپر بهم 😐😐😐

باران‌هم‌که‌باشی‌برای‌کاسه‌های‌وارونه‌کاری‌نمیشه‌کرد
اگه مذهبی نمی شه اگه مذهبی نیستی که غسل نکن کلا

عزیزم کلا غسل که منظوراب رساندن به تمام بدن بعد از رابطه جنسی انجام میشه گذشته از مقیدبودن ونبودن به اعتقادات مذهبی از نظرعلمی بدن شخصی که رابطه داشته نیاز داره که سیستم سمپاتیک بدن که دچار اخلال شده به حالت اولیه خودش برگرده واین میسرنیست مگر انکه اب به تمام بدن رسیده بشه .

از اینکه گفتی غسل نکن به نظرم پیشنهادخوبی نبود.

هرچیزی که جرم داشته باشه و مانع رسیدن آب به بدن بشه باید برای غسل و وضو برداشته بشه 

مگر اینکه منع پزشکی داشته باشه

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
عزیزم کلا غسل که منظوراب رساندن به تمام بدن بعد از رابطه جنسی انجام میشه گذشته از مقیدبودن ونبودن به ...

رفرنس این مطلب علمی رو لطفا بفرمایید

💚در چشم کسانی که پرواز را نمیفهمند هر جه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد💚
مگه غسل انجام دادیم وضو هم باید بگیریم؟

فقط غسل جنابت بعدش وضو لازم‌نیست

غسل های دیگه جای وضو رو نمیگیره

💚در چشم کسانی که پرواز را نمیفهمند هر جه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد💚

البته از شما عذرخواهی می کنم چون این مطلب را از یه فردمحقق درجلسه ای شنیدم که درمورداعصاب سمپاتیک وپاراسمپاتیک در این مورد بحث می کردوان شخص هم می دانم مطلبش منبع علمی داشته ولی متاسفانه دران زمان درنقشه گرفتن ادرس ورفرنس علمی ان نبودم.

سلام

من درنت این مطلب علمی را پیدا کردم امیدوارم که براتون مفیدباشه.

طبق تحقیقات دانشمندان، در بدن انسان دو سلسله اعصاب نباتی وجود دارد که تمام فعالیت‏های بدن را کنترل می‏کنند (اعصاب سمپاتیک و پاراسمپاتیک) این دو رشته اعصاب در سراسر بدن انسان گسترده‏اند. وظیفه اعصاب سمپاتیک  تند کردن و وظیفه اعصاب پاراسمپاتیک کند کردن فعالیت دستگاه‏های مختلف بدن است. گاهی جریان‏هایی در بدن رخ می‏دهد که این تعادل را به هم می‏زند، از جمله آنها مسئله (ارگاسم و اوج لذت جنسی) است که معمولا مقارن خروج منی صورت می‏گیرد. از جمله اموری که می‏توان اعصاب سمپاتیک را به کار وادار و تعادل از دست رفته را تأمین کرد، تماس آب با بدن است و از آنجا که تأثیر () روی تمام اعضای بدن به طور محسوس دیده می‏شود، دستور داده شده که بعد از آمیزش جنسی یا خروج منی، تمام بدن با آب شسته شود. 

http://namnak.com/فواید-غسل-جنابت.p14303