2777
2789
عنوان

چشم زخم

83 بازدید | 11 پست

خانما شماتاچه حد به چشم زخم اعتقاددارین؟

تواقوام نزدیکم کسایی که خیلیذباهاشون درارتباطم مجبورم هم باشم

خییییلی ب چشم اعتقاددارند

طوری که مثلا یکیشون خیلی چاقه ولی مادرش الکی برای اینکه چشم نشه میگه بچه م نسبت ب قدش لاغرهم هست یعنی اصلاافتضاح چاقه ها

یامثلا خونه یکی که تازه خریدن زشته که نریم وکادوندیم میگن حسودیم بعدولی میریم دعامیکنم تا یکماه دوماه مشکلی پیش نیادبراشون چون همممه جامیشینن میگن طرف اومدماروچشم زد؟

یامثلامااصلا یچع ها شون زیاد نازنمیدیم چونبعدااگه بچه لخت لخت هم برع توزمستون سرمابخوره میگه ازچشم مابوده سرماخوردویش

یامثلا حامله ست داره پلع ها رو بدو یدو میرع میگیم خطرناکه رعایت کن اگع  ب خونریزی بیفته همه جامیشینه میگه من همیشه همینطوری میرفتم  پله ها روتافلانی اون هفته اومدخونمون لفظ دادگفت خطرناکه من لینجوری شدم فلانی خیلی خیلی لفظ وزبونش سنگینه.

یامثلا بهش بگیم باسرعت زیاد زیادرانندگی میکنی خطرناکه تصادف میکنی  ماشینت داغون میشه بدترازون جونت بخطرمیفته بعداین اتفاق بیفته همه جامیشته میوع فلاتی لفظش بده!!!

یاوقتی ی کارخطرناکی میکنه میخوام بهش هشداربدممیگم مثلا چاقورو ازبچه بگیره یهوبیفته میخوره توچشش داااد میزنه که نگو نگو خدااون روزونیاره همیشه حرف خوب بزن لفظ بد نده

یامثلا حامله باشه به کسی نمیگن

یامثلا باهم‌شریکیم یه پولی میاددستمون برای بهترشدن وپیشرفت کارمیگیم اگه پولوبریزه به حساب میخوام بااین کارموتوسعه بدم برم فلان جنس بیارم وبااون ادامه همکاری بدم یریع میگن برنامه ریزی نکن بعداونجوری نمیشه همه چیز خراب میشه

اصلا همه بزرگا ودانشمندامیگن برنامه ریزی کنین ایناچی میگن؟؟؟؟

خونه میخره میریم خونش میگه بارموبردم اینجا مستاجرم سالدیگه میگه امسالم تمدید کردیم بعد هشت سال تازه لومیره که اصلا اون خونه رو هشت سال پیش خریده بود

باایناچطوربایدبرخوردکرد؟؟؟؟؟؟

لازم به توضیح که اقوام نزدیکن جوری که نمیشه رابطه تو باهاشون کم یاقطع کنی یه کسایی مثل شوهر.مادر.خواهریاشریک کاری که به خود   ادمم مربوطمیشه نتیجه کارشون وبایداظهارنظرکنیم

مثلا نمیشه ازشوهرمون بخاطر این رفتارطلاق بگیریم که مثلا چرامن گفتم تو تند رانندگی نکن تصادف میکنی تصادف کرد بهم بگه لفظ تو بدبود.!

یا مادری که به دخترش میگه دستتو نزن به بخاری میسوزه بچهدخترش بگه من نمیسوختم ازلفظ تو بودد شعله بخاری روی کم بود !

یامثلا پارچه ای که یکی خرید بگه بنظرت چطوره تو که نمیتونی بگی زشته میگی قشنگه عزیزم مبارکت باشه بعد ببره پیش یه خیاط تازه کار وتازه وارد اون خراب کنه لباسوبگه فلانی گفت پارچه ت قشنگه خیاطه همروخراب کرد ازچشم بداین!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اعتقاد دارم ولی ن در این حد😲

تو رو خدا ب اسمم گیر ندین ی غلطی کردم دیگه بعدش نتونستم هیچ غلطی بکنم نی نی یار هم تغییرش نمیده (بخاطر ذوقی ک اولین بار دو تا خط پررنگ افتاد نزدیک ۲۰ تا بی بی چک زدم باهم ذوق کرده بودم)هنوزم عاشق بی بی چکم😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم باید توی این خانواده که میرین تا میشه کم صحبت باشین و تمرین تسلط به کلام کنین

اگرم به فرض چیزی میگین، ماشاءالله لاحول و لا قوه الا بالله بگین و اگه بعدا چیزی گفتن بگو من این عبارت رو میگم بنابرین از من چشم نخوردین!

💐همه ی سختی ها به لبخند خدا می ارزد.💐
از دست رفتاراشون میگی بخورم؟

نه ازینکه چرا اینقدر ب این چیزای بی اهمیت فکر میکنی اخه هرکس مسئول رفتار خودشه اونا میخوان اینجوری در مورد تو یا هرکس دیگه فکر کننن خب بزار فکر کنن نمیتونی ک اونا رو تغییر بدی پس خودتو تغییر بده و بیخیال باش نسب ب این افکار

😎

تا حد کمی درسته چشم زخم چون همون انرژی منفی هست 

ولی این افراد مشکل روحی دارن به نظرم 

اگر شما حرف بزنی میگن لفظش بد بود 

اگر حرف نزنی میگن زبونش بار نداد تبریک بگه و از حسادت دهنش قفل شده ووووو هزار تا حرف دیگه 

پس بی اهمیت باش و هرجور که خودت هستی رفتار کن 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
نه ازینکه چرا اینقدر ب این چیزای بی اهمیت فکر میکنی اخه هرکس مسئول رفتار خودشه اونا میخوان اینجوری د ...

مثلا چاقو دست خوارزاده من میده بچه ابی که تازه یکماهه راه افتاده وتعادل نداره من دستم بندباشه بگم بگیرازش 

یهوبچه بیفته چاقودستشوببره بگه بفرمااز دفظ تو بود

یجوریه که توزندگی من تاثیرمیذاره

مثلا ماشین من دست اون باشه بهش بگم احتاط کم بعدبگه چون تگهشداذدادی من تصادف کردم

چون چیزاییه ک‌ به من مربوط میشن

رگرنه ب درک هرکارمبکنن بکنن هرچی میگن بگن

یامثلا میرن پیش فلان فامیلم که من باهاشون رودرواسی دارن بگن من خجالت میکشم شتیداگنطرف فک کنخ من ادک نحس وشومی ام که خمش الکب هشداذمیدم لازم ل ذکره که نمبگن خوپشون چیکارکردن که کاگفتیم مواظب باش

مثلا نمیگن خیاطمون تازه یادگرفته خیاطی رو یا باسرعت ۲۰۰رانندگی کردیم

مشکل اینه

عیب و مشکل کارخودشونو نه میگن نه میبینن