2777
2789
عنوان

چقدر آدم باید گستاخ و بی ادب باشه...

723 بازدید | 45 پست

من واس ی کافه کیک میبردم که دوماه بود پولمو نداده،بعد دوماه و‌ده بار پیام زنگ که اقا پولمو بدن...بالاخره ریخت اما خیلی کم ریخت،

بهش زنگ زدم که خیلی کم‌ریختید گف باشه واریز میکنم،الان بعد دوهفته‌گفتم باقیمانده پولمو بدید،گفت چشم الان میریزم،گفتم نه من الان میام حضوری که بگیرم اینجوری نمیشه شما یادتون میره بهتره اینطوری

گف خانوم شما چقدررر عجله داری من که نمیخوام پولتو بخورم این‌پولا واس من پول نیس که الان برات کارت به کارت میکنم گفتم لطف میکنید زودتر ازینا باید به فکر میافتادید من خیلی صبر کردم چیزی نگفتم وگرنه منم سرم درد نمیکنه بیام واس شما کیک بیارم و‌اینجور بی احترامی ببینم بعد پیام داد ریختم به حسابت...!!!،با ی لحن بدی گفت که حس کردم غرورم شکست،فک‌میکنن کی هستن😔😔😔

گورررر باباش. بی فرهنگن.

اگه پول نبود براش ک انقد دیر نمیریخت.

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لحن که از پیام مشخص نمیشه که😐 

ولش کن فقط دارین باهم کار میکنین

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

تو هم پیام بده این سری به وظیفت زودتر عمل کن بی ادب 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

عزیزم خیالت راحت اگه وضعش توپ بود و اینا براش پول نبود گدا بازی از خودش در نمیاورد و درجا پولتو میداد پس بدون دستش تنگه و از غصه این حرفو زده حالا هم به درک مهم اینه که تو پولتو گرفتی

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود

چه پررو.باید حضوری میرفتی میگرفتی همون اول.ازین ب بعد همون روز میبری تی کن باهاشون باهات تسویه کنن

انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین

جوابشو میدادی میگفتی تا دیروز استخون مینداختم جلوت واسش دم تکون میدادی واق میزدی حالا چیه اسب اصیل شدی شیهه میکشی تو اگه این پولا واست پولی نبود تو پرداختش جوووون نمیدادی اه اعصابم خورد شد اصا

never come back😊😊😊