2777
2789
عنوان

مردمان لر

| مشاهده متن کامل بحث + 1211 بازدید | 59 پست
خب همون بیرانوندای بروجردم اینقدا جنگ طایفه ای نمیکنن که خون وخوتریزی راه بیوفته و تو یه مکان عمومی ...

من کجا وحشتناک جلوه اش دادم!!!!!

جنگ طایفه ای یه چیزی بین اون دوتا طایفه است کاری به بقیه ندارن که بخوان بترسن.

ببین عزیزم  همه جا خوب بد دارن  اما   رفت امد زیاد دارن عقاید خودشون دارن ولی خدا ...

بله اگ از نظر شما خون گرمی و بریز و بپاش و مهربونی و خاکی بودن سطح پایینی هست بله ما سطح پایینیم

درضمن هرجااااایی چه ایران چ خارج چ یاسوج 

هرجایی باشه هم خو ب هست هم بد 

دلیل نمیشه شما خاطره خوبی نداری ازشون بقیه رو ب بی فرهنگی متهم کنید 

متاسفم

خداازت سپاسگذارم که تودلیم روحفظ میکنی ازت ممنونم که به زودی زود تواغوشم میگیرمش سپاسگذارم که نه ماه انتظارم زود وبه سلامت به پایان میرسه وتوراهیمون سلامت میاد پیش منو باباش.....😍😘😘😘😘

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

من کجا وحشتناک جلوه اش دادم!!!!! جنگ طایفه ای یه چیزی بین اون دوتا طایفه است کاری به بقیه ندارن که ...

خب همین حرفا باعث میشه یه بی سروپا بی ریشه بلندشه بگه لرها سطح پایینن

و خدایی که به شدت کافیست.......
ماها ماشینو وسط خیابون پارک نمیکنیم ☹ اصلا وسط خیابون پارک کنی میان ماشینو میبرن پارکینگ که!!!!!!!

خخخخ فک میکنن یاسوج برره هس ک اینارو میگن

خداازت سپاسگذارم که تودلیم روحفظ میکنی ازت ممنونم که به زودی زود تواغوشم میگیرمش سپاسگذارم که نه ماه انتظارم زود وبه سلامت به پایان میرسه وتوراهیمون سلامت میاد پیش منو باباش.....😍😘😘😘😘

ای جانم 😘

از این حرفا همیشه بوده در دهن مردمو نمیشه بست میگن لرا فلانن ترکا بهمانن شمالیا اینجورین جنوبیا اونجوری ان فقط خودمون خوبیم 

اینجور ادما کاری ندارن ما از شهرمون بد بگیم یا خوب بگیم در هر صورت حرف خودشونو میزنن چون عقده ای هستن.

اما واسه کسی که میخواد وصلت کنه خوبه ادم واقعیت ها رو بگه در جریانش بزاره ثواب داره.

لرهای یاسوج بسیار خونگرمن و مهمان نوازن من خودم یاسوجی نیستم اما با چن نفرشون سلام علیک دارم خیلی تعصب دارن نسبت به پوششون و زنانشون اگه تنها یه گوسفتد دارایشون باشه اگه مهمون براشون بیاد اون یع گوسفند رو قربونی میکنن ن ازشون بدی ندیدم جنگ و دعوا تو همجای ایران هست و مختص یک قوم یا طایفه نیست😊

گفتمش دوستت دارم گفت محبت دارید ای به گورِ پدر آنکه ادب یادش داد:)  

استارتر خانم عقل حکم میکنه با هم فرهنگ خودت ازدواج کنی

اگر فارس یا ترک یا کورد هستین با هم زبون  و هم فرهنگ خودتون وصلت کنید

الان گرم عشقید و حس میکنید تفاوت ها رو تحمل میکنید اما واقعا سخته

(2030/03/03) = من ملکه آبی پوش آتلانتا، ملکه (آرامش ،علم ،عشق ، ثروت ، خوشبختی و سلامتی) هستم. خدا رو شکر 🍀🍀 👸✌

از این حرفا همیشه بوده در دهن مردمو نمیشه بست میگن لرا فلانن ترکا بهمانن شمالیا اینجورین جنوبیا اونج ...

افرین

(2030/03/03) = من ملکه آبی پوش آتلانتا، ملکه (آرامش ،علم ،عشق ، ثروت ، خوشبختی و سلامتی) هستم. خدا رو شکر 🍀🍀 👸✌

ممنون دوستان اما تا این جایی ک باهاش بودم مهربون و دست و دلبازه خیلی

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
ممنون دوستان اما تا این جایی ک باهاش بودم مهربون و دست و دلبازه خیلی

لرا اکثرشون مهربونن دست و دل بازم هستن کلا ادمایی ان که تا کسی اذیتشون نکنه کاری بهش ندارن بشدت هم غیرت و تعصب دارن رو زنشون نه اونجوری که با تعصب برنجوننش بلکه ازش محافظت میکنن اون جنگ طایفه ای هم کم پیش میاد

ربطی به زن و شوهرا نداره

یهو میبینی چنتا جوون خام و بی تجربه یه دعوا رو شروع میکنن و خانواده ها هم ناخواسته درگیر این قضیه میشن بعدشم خودش حل میشه.خیلی بحث مهمی نیست اصلا نگران نباش. 

ایشالا خوشبخت بشی عزیزم.

لرا اکثرشون مهربونن دست و دل بازم هستن کلا ادمایی ان که تا کسی اذیتشون نکنه کاری بهش ندارن بشدت هم غ ...

مممنون عزیز دلم

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍