2777
2789
عنوان

مردمان لر

| مشاهده متن کامل بحث + 1211 بازدید | 59 پست
همکلاسی من لر یاسوج بود میگفت طایفه ای هستن و با طایفه ها درگیرن واگر مشکلی پیش بیاد با سلاح سرد و گ ...

واه  کی گفته🤣🤣🤣🤣

میشه دعا کنید برام " حاجت " بگیرم😭😞
کدوم شهری  من بروجردم یاسوجی ها رو نمیدونم اما استان لرستان جنگ طایفه ای زیاد داره.

والا من مال خود قلب خرم آبادم جنگ طایفه ای جوری که شما میگی ندیدم بروحردم که طایفه ندارن و ندیدم جنگ طایفه ای داشته باشن

و خدایی که به شدت کافیست.......

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

همکلاسی من لر یاسوج بود میگفت طایفه ای هستن و با طایفه ها درگیرن واگر مشکلی پیش بیاد با سلاح سرد و گ ...

اینجوری ک شما میگین ما از پشت کوه اومدیم😕

خداازت سپاسگذارم که تودلیم روحفظ میکنی ازت ممنونم که به زودی زود تواغوشم میگیرمش سپاسگذارم که نه ماه انتظارم زود وبه سلامت به پایان میرسه وتوراهیمون سلامت میاد پیش منو باباش.....😍😘😘😘😘
والا من مال خود قلب خرم آبادم جنگ طایفه ای جوری که شما میگی ندیدم بروحردم که طایفه ندارن و ندیدم جنگ ...

بروجرد نصف بیشترش لکه 

لک ها هم جنگ طایفه ای دارن 

من خودم لکم از نزدیک دیدم

البته اونقدری زیاد نیست که همه ایران بدونن اما خب کم هم نیست.

خرم ابادی ها فرق میکنن زیاد طایفه ای نیستن با هم مهربونن😁

ماها با هم مهربون نیستیم.

واه  کی گفته🤣🤣🤣🤣

خود دوستم که یاسوجی بود میگفت...گفت 3 طایفه دارن

دختر عموش عاشق یکی از پسرهای طایفه دشمنشون شده بود و با هم فرار کرده بودن...دو طایفه به هم حمله کرده بودن و 4 نفر کشته شده بود

(2030/03/03) = من ملکه آبی پوش آتلانتا، ملکه (آرامش ،علم ،عشق ، ثروت ، خوشبختی و سلامتی) هستم. خدا رو شکر 🍀🍀 👸✌

ببین عزیزم  همه جا خوب بد دارن 

اما  

رفت امد زیاد دارن

عقاید خودشون دارن

ولی خدایش یه کم  از سطح عموم پایین هستن البته ن همشون ولی نسبت ب قبل  بهتر شدن 

اخه من باهاشون رفت امد دارم  

😂😂😂😂😂 یه چیزی که من دیدم هرجا عشقشون بکشه ماشینو پارک میکنن حتی وسط خیابون باعرض پوزش از شهرو ...

عجب 😕شاید اونی ک شما دیدی ایجوری باشه مگه شهر قانون نداره

واااا

خداازت سپاسگذارم که تودلیم روحفظ میکنی ازت ممنونم که به زودی زود تواغوشم میگیرمش سپاسگذارم که نه ماه انتظارم زود وبه سلامت به پایان میرسه وتوراهیمون سلامت میاد پیش منو باباش.....😍😘😘😘😘
اینجوری ک شما میگین ما از پشت کوه اومدیم😕

من نگفتم همشهری خودتون گفت...من حتی شهرتونم نیومدم

(2030/03/03) = من ملکه آبی پوش آتلانتا، ملکه (آرامش ،علم ،عشق ، ثروت ، خوشبختی و سلامتی) هستم. خدا رو شکر 🍀🍀 👸✌

بروجرد نصف بیشترش لکه  لک ها هم جنگ طایفه ای دارن  من خودم لکم از نزدیک دیدم البته اونق ...

خب همون بیرانوندای بروجردم اینقدا جنگ طایفه ای نمیکنن که خون وخوتریزی راه بیوفته و تو یه مکان عمومی بیایم درموردش حرف بزنیم و مردم رو نسبت به خودمون بدبین کنیم جنگ ودرگیری بین خانواده ها و ناراحتی همه جا هست ولی نمیدونم چرا ما لرا دوست داریم درگیریامونو اینقد وحشتناک جلوه بدیم درصورتی که یکی از امن ترین استانهای ایران همین استان های لر نشینه

و خدایی که به شدت کافیست.......