2777
2789

من رفتم اونقد مربیمو دوس داشتم

اما چون وزنم زیاد مچای دستم درد گرفت همش باید روی مچت باشی ولی خیلی دوس داشتم

یه بارداری پوچ و سقط از سرم گذشت؛ و دوباره یه سقط خودبه خودی، دعا کنید منم لایق مادر شدن باشم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مربیت اگه ماهر باشه خیلی عالیه ولی اگر کارنابلد باشه به عضلاتت آسیب میزنه 

من مربیم خیلی خوب بود اینقدر این ورزش مفرح و تاثیرگذار بود برام. ولی حیف که رفت.

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
عههه ینی وزن هم کم کردین؟

آره کالری سوزیش بالاست فقط باید رژیم هم بگیری نمیشه فقط با ورزش من مربیم رفت جای دور تایمشم بهم نمیخورد بعدم مچ دستم واقعا داشت اذیت میشد اگه نه میرفتم تنوع حرکاتشو خیلی دوست داشتم من سالهاست ورزش میکنم الانم میرم پیلاتس ولی تی آر ایکسو از همه ورزشهایی که رفتم بیشتر دوس داشتم ورزش قدرتیه

یه بارداری پوچ و سقط از سرم گذشت؛ و دوباره یه سقط خودبه خودی، دعا کنید منم لایق مادر شدن باشم...
آره کالری سوزیش بالاست فقط باید رژیم هم بگیری نمیشه فقط با ورزش من مربیم رفت جای دور تایمشم بهم نمیخ ...

پیلاتس هم مناسبه واسه وزن کم کردن؟ شما نتیجه گرفتین؟

ممنووون😍شکم پهلوم آب میشه؟؟؟؟؟

اره تاثیر داره. عضلات رو فرم میده. باسنت برجسته میشه. گودی کمر رو اصلاح میکنه .خیلی ورزش خوبیه.

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
بیشتر واسه شکم پهلو و کمر و بازوم میخام....لاغر میشه؟؟؟

اره چون روی عضلات بزرگ کار میکنه تاثیر داره و تحرک زیاده

انسان ها , شبیه هم عمر نمیکنند  یکی زندگی میکند یکی تحمل ....
پیلاتس هم مناسبه واسه وزن کم کردن؟ شما نتیجه گرفتین؟

ببین در کل هر ورزشی باید با رژیم باشه من همش ورزش میکنم وقتی تغذیم خوبه کم میکنم وقتی میخورم چاق میشم.