2777
2789
عنوان

دیشب پارک بودی م .......

| مشاهده متن کامل بحث + 2769 بازدید | 188 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله مخصوصا آرایش به سبک الان  ناخن مصنوعی لب تزریقی مژه مصنوعی و.... من خودم هم گاهی یه آرایش ...

اونی ک شما میگی ارایش نیس عمل یا کار زیباییه...منم خوشم نمیاد ..

خوشبختی شاید توصفحه بعدی باشد..نبند کتابو🧡
سکس رو با قلیون مقایسه میکنی شما؟؟!!!قلیون پره تو خیابونا پره توفضای بیرون!!!! سک س چی؟!

شما میگی وقتی بچه همه چیزو میفهمه چرا پنهون کاری یعنی همین ....ببین زشتی قیلون با عمومیت پیدا کردنش کمرنگ شده با اسنکه کار زشتی هست ....شبکه پو رن تو صدا سیما ما نیست اما خارج از ایران ازاده ....با ماهواره دسترسی بهش راحته اگر بچه ها چند بار تو خونه فیلم ببیننن هم کاملا زشتی دیدن این فیلم ها هم کم میشه ...

هر کار بدی رو زیاد انجام بدی انجام دادنش راحت میشه

همه روی همو بببوسن برن خونه هاشون خخخخخخخخخخخخخخخ

من از بوی دود به شدت بیزارم!!!!!!!

از بوی سیگار و ....

اما جایی که بوش اذیتم کنه نمیرم!

اما انتقاد به دیگران به خاطر استعمال رو نمیپسندم!

اگر بخوام برای خودم  بین مهربون بودن و صداقت یکی رو انتخاب کنم، من حتما مهربونی رو انتخاب میکنم!................اما برای شما تنها انتخابم انصافه.لطفا با انصاف باشید.
اونی ک شما میگی ارایش نیس عمل یا کار زیباییه...منم خوشم نمیاد ..

اما الان من که تو تهران میگردم کااشت مژه و ناخن جزو آرایش های معمولیه خانوم هاست یعنی صبحا باهاش میرن سر کار

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور
😂 بروقرص ریه بخور بداخلاق

من بخدا خیییییلی کم اهل قلیونم اونم درحد چندثانیه اما جوش و دورهمیشو دوس دارم 

تازه خیلیم خوش اخلاقم

شما جنگ داری اول صبی

منم حال ندارم😁😁😁

به نظرم برا یه خانم خیلی زشته که قیلیون بکشه برای اقا هم بده واقعا ....واقعا چرا انقد تمایل بهش زیاد ...

بنطرت چه تفریح دیگه ایی میتونستن بکنن... کلا تفریحات ما فقط خوردنه تو بیرون دیگه. قلیونم یجورایی خوراکیه ... من و شوهرم کلا جایی قلیون باشه نمیریم حتی چیزی بخوریم ولی برام قابل درکه که بین مردم زیاد شده

اسی گفنت زناهم میکشن گفتم زنو مردو نمیدونم چرا جدا میکنن همش. الان اینجام حرفشو بزنیم که برا ب ...

نه اهميت نميدن واقعا ولي خب مردا و زنا هردو هركاري بكنن ضرر ميبينن اسي تعجب كرده بود ك زن با تمام ظرافت و زيبايي و مراقبت پوستي و ظاهري چرا بايد خودشو درگير دود كنه ؟ بحث تفرقه جنسي نبود ما از مردا توقع هركار بدي رو داريم ولي از زن نه سخته يكم برامون مثلا زن معتاد شه يا قاتل شه ولي براي مرد عاديه انگار و تعجبم نميكنيم 

و اينكه بچه از هرچيزه بدي الگو ميگيره يا براش عادي ميشه بنظرم زنو مرد بودن تاثير نداره شايد خيلي از زنا ك ميكشن از مرداشون تاثير گرفتن 

خلاصه اماكن عمومي بايد قوانين خودشو داشته باشه 

رها هستم ☺️
اما الان من که تو تهران میگردم کااشت مژه و ناخن جزو آرایش های معمولیه خانوم هاست یعنی صبحا باهاش میر ...

اون بخاطر کمبوداشونه و جلب توجه...

وگرنه ارایش معمولی رو میپسندم