2777
2789
عنوان

دیشب پارک بودی م .......

2769 بازدید | 188 پست

ما شاید جز معدود خاناوده هایی بودیم که قلیون باهامون نبود ...همه خاناوده ها باهاشون بود ...واقعا چقد بد شده ...و بدتر از اونا خانم ها چقد تمایل داشتن که بکشن چقد زشت بود

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خانم و آقا چه فرقی داره ؟ 😐 اگه قلیون بده برای هر دو جنسیت بده 😐

منم اهل این چیز های نیستم ولی هر کسی اختیار ریه ی خودش رو داره

دنیا شبیه خوابای بچگیمون نیست 💔 آخر بازی ها گاهی چیزی جز گریه و خون نیست 💔 باور بعضی قصه ها خیلی سخته 💔 سرنوشتمون یه وقتا دیگه دست خودمون نیست 💔

آره  خواهرای شوهرم هررررررر روز میکشن و چقدر افتخار میکنن 

من مطمعنم تا قبل از به پایان رسیدن تیکرم به آنچه که میخوام‌‌میرسم .. چون به ❣ خدا ❣ ایمان دارم ..برای رسیدن به حاجتم ی صلوات بفرست ان شاالله عاقبت بخیر بشی 😘

تو پارک من کمتر دیدم. اما رستوران رفتیم خانمها هم قلیون می کشیدن، حالا تو رستوران اشکال نداره، اما تو محیط عمومی مثل پارک ک بچه ها هم هستن اصلا خوب نیست

ترجمه تضمینی، پاورپوینت و تدریس خصوصی
هیجوقت نفهمیدم کجای قلیون کشیدن زشته؟ 

خوب به نظرم سلامتی خیلی اهمیت داره ...مخصوصا برای یک مادر ..خوب مادر الگو بچه ها هستن و یقیقا تاثیر پذیری بچه ها از مادر بیشتره وقتی مادری قلیون میکشه بچه ها صد در صد تمایل پیدا میکنن 

آره  خواهرای شوهرم هررررررر روز میکشن و چقدر افتخار میکنن

هر روز کشیدن اعتیادآوره

میگمــــــا .....طرف همچیـــن خودش ومیگیــره انگار ترکـــــــــــــــــه😍😁یاشاسین تورک یاشاسین ایران😍👍

بنظرم خیلی جای تاسف داره که همه میدونن چقدر مضره اما بازم میرن دنبالش به جنسیت هم ربطش نمیدیم

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏

منم با نظر شما موافقم استارتر

ولى متاسفانه الان اكثر مردم جامعه قليون ميكشن و الانه كه همه بيان بريزن سرت و كلى حرف بارت كنن

به نظر من واسه هر دو جنس زشته ولى واسه خانم ها بخاطر ظرافت و لطافتشون زشت تر من خودم وقتى يه كسى رو با قايون ميبينم يكم نظرم راجع بهش عوض ميشه و ناخودآگاه يه قضاوت هايى راجع بهش ميكنم اميدوارم هر كس كه قليونو دوس نداره اما بهش معتاد شده بتونه بذارتش كنار واقعا از ته دل ميخوام چون مثلا ديدم دختر عمم قليون ميكشيد بعد به نوزادش شير كه ميداد گريه ميكرد ميگف خيلى عذاب وجدان دارم كه بچم كنارمه و شيرم الان آلوده اس بهش ميدم 

جداى از اين ها مضراتش واقعا انسانو نابود ميكنه

من كه قلبم واسه تو ميزنه هر دم تو دليه من♥️ كارشناس ارشد آموزش زبان انگليسى هستم جهت برگزارى كلاس هاى زبان به صورت خصوصى در خدمتم🥰