2777
2789
عنوان

پوشک چی بخرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 49 پست
من بعضی وقتا که حوصله دارم چند ساعتیو بازش میذارم هم پاهاش نمیسوزه هم یکی دوتا کمتر استفاده میشه یعن ...

میدونی چیه؟ خدا این بچه رو با دو بار انتقال جنین و میکرو و کلی چله و مشهد رفتن و نذر و نیاز بهمون داده. باور کن اصلا نمیخوام برای گرون شدن خیلی چیزا غر بزنم. 5 ساله آرزوی مادر شدن داشتم. دکترا گفتن نمیشه گفتن شوهرت تقریبا عقيمه اما شد. 

حالام واقعا برام کیفیت و راحتی بچم مهمه. 

ضمنا ممکنه من یه پوشک بخرم 50 تومن اما مجبور شم بعد هر جیش عوضش کنم و باد کنه اما یه پوشک بخرم 80 تومن اما قدرت جذب بالا داشته باشه و بچه رو با یه بار جيش کردن اذیت نکنه. 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شکم‌دخترم‌ زیاد کار میکرد روزی ۷ ۸ بار مجبور بودم‌ عوض‌ کنم‌ گاهی بیشتر سایز ۱ ۳۰ و خورده ای بود سا ...

آره شنیدم شکم نوزاد خیلی کار میکنه. فدای سرش میخوام جنس خوب و ضد حساسیت باشه. آخه شنیدم پوشک خیلی مهمه ممکنه باعث هزار جور مشکل بشه. 

میدونی چیه؟ خدا این بچه رو با دو بار انتقال جنین و میکرو و کلی چله و مشهد رفتن و نذر و نیاز بهمون دا ...

عزییییزم چقدر این حالتو الان خریدارم😍❤روزای خیلی باحالی پیش رو داری که یروزشم مثل قبل بچه نیست وسختیای خودشو داره ولی کسی مثل شما بیشتر لذت میبره چون قدر میدونه ولی کلا بخاطر خود بچه بهتره تا خراب کرد عوض بشه و جیشش خیلی نمونه که عفونت نگیره کلا از حالا نگیری بهتره از هر مارکی که میگن خوبه یه بسته بگیر اوایل امتحان کن 

آره شنیدم شکم نوزاد خیلی کار میکنه. فدای سرش میخوام جنس خوب و ضد حساسیت باشه. آخه شنیدم پوشک خیلی مه ...

زیادم حساس نباش

اگه توان مالی داری خوب پوشک‌ خوب بخر ولی اگه معمولی هستین خودتو‌ اذیت نکن من برای پسرم تا یکسال مولفیکس استفاده میکردم اون موقع خیلی خوب بود بعد یهو بد شد بعدشم که مای بی بی خداروشکر مشکلی براش پیش نیومد 

خدا نی نی تو‌براتون حفظ کنه و به سلامتی بغلش بگیری ان شاءالله🙏🙏🙏🙏

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
عزییییزم چقدر این حالتو الان خریدارم😍❤روزای خیلی باحالی پیش رو داری که یروزشم مثل قبل بچه نیست وسخت ...

فدات 😍 😍 😍 😍 😍 

میدونم. من برای بچه دار شدن سختی زیاد کشیدم.کلی دارو مصرف کردم. روزی چند تا آمپول و... بعدم خیلی بد ویار بودم. تقریبا هرچی عارضه تو بارداری بود گرفتم. هنوزم با وجود اینکه تو ماه هشتمم بالا آوردنم قطع نشده. فک کن هنوز به وزن اولیه نرسیدم. 

اگه قدرت جذب داشته باشه بازم با یه جیش عوضش کنم؟ 

زیادم حساس نباش اگه توان مالی داری خوب پوشک‌ خوب بخر ولی اگه معمولی هستین خودتو‌ اذیت نکن من برای پ ...

وضع مالی آن چنانی نداریم اما شوهرم ممکنه بتونه قیمت مناسب از عمده فروش پیدا کنه. 

بچه ای که با این وضع به دنیا میاد همه روش حساسن. نگرانم یه وقت اذیت بشه. دست خودم نیست. 

ممنون سلامت باشی عزیزم 😍 😍 😍 😍 😍 😍 خدا پسر گلتو برات حفظ کنه. 

فدات 😍 😍 😍 😍 😍  میدونم. من برای بچه دار شدن سختی زیاد کشیدم.کلی دارو مصرف کردم. روزی چند ...

نه عزیزم میگم مثلا پوشک خیس دوسه ساعت بهش نمونه که باعث عفونتو قارچ بهشه یا پوستش بسوزه 

منم حاملگی بدی داشتم ولی تا میتونی استراحت ذخیره کن و استرس نداشته باش که همه اینا باعث بیقراری نوزاد میشه منم خیلی استرسی بودم تا ۶ ماه کشت منو ولی الان خدایی خیلی راحتتر شده و بیشتر میتونم لذتشو ببرم

نه عزیزم میگم مثلا پوشک خیس دوسه ساعت بهش نمونه که باعث عفونتو قارچ بهشه یا پوستش بسوزه  منم ح ...

عزیزم. 😍 😍 😍 😍 😍 😍 

نه شکر خدا استرس ندارم. فقط سر پوشک نگرانم.   چون واقعا مهمه 

اها پس خوب نیست. ببم چند میخری؟ بستش چندتایی؟ سایز یک چند تا بگیرم ازش؟ 

ببم سایز ۴ بسته ٣۶ تایی خریدم ۴٠ تومن سایز یک ارزونتره...سایز یک تا یکماهگی نهایت دو ماه استفاده نداری گلم

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!