2777
2789
عنوان

پوشک چی بخرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 49 پست
من مولفیکس میبندم و خیلی راضیم نمیفهمم چرا گفتن سیاه میکنه ۱۰ ماهه میبندم حتی یکبارم نم نداده از مای ...

نمی دونم حرف یه نفر نبود حد اقل تو همین سایت ده نفر بیشتر گفته بودن سیاه میکنه. یا وقتی بچه دسشویی میکنه باد میکنه. 

وای روزی 7 تا پوشک؟  چه خبره؟ جنگه مگه؟ 

یعنی ماهی 210 تا؟ 

یا خدااااااا

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرا آشغاله؟ چه ایرادی توش بود که راضی نبودی؟ ببم نرم و نازکه؟ باد نمیکنه؟ 

هم نم پس میداد هم باد میکرد هم پای بچمو سوزوند هم سایزش با بقیه پوشکا فرق داره....اره خیلی خوبه

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!
هم نم پس میداد هم باد میکرد هم پای بچمو سوزوند هم سایزش با بقیه پوشکا فرق داره....اره خیلی خوبه

اها پس خوب نیست. ببم چند میخری؟ بستش چندتایی؟ سایز یک چند تا بگیرم ازش؟ 

نمی دونم حرف یه نفر نبود حد اقل تو همین سایت ده نفر بیشتر گفته بودن سیاه میکنه. یا وقتی بچه دسشویی م ...

من بعضی وقتا که حوصله دارم چند ساعتیو بازش میذارم هم پاهاش نمیسوزه هم یکی دوتا کمتر استفاده میشه یعنی شلوارشو تا خیس کرد عوض میکنم و زیرش هندشتی.تشکی که داخلش پلاستیک داره.پهن میکنم ولی اصلا از فکر گرونیه پوشک بیا بیرون چون تو مخارج بچه چیزی که به چشم نمیاد همین پوشکه قطره اهن ۱۰۰ تومنی قطره پدی لاکت ۵۰ تومنی مکملای گرون دکترا و ازمایشای سرسام اور نبردی که فکر پوشک از سرت بره😂

یعنی بچه این همه کار خرابی میکنه؟ هر بسته چند تومانه؟ 

شکم‌دخترم‌ زیاد کار میکرد روزی ۷ ۸ بار مجبور بودم‌ عوض‌ کنم‌ گاهی بیشتر

سایز ۱ ۳۰ و خورده ای بود سایز دو به بالا فکر کنم ۵۰ و خورده ای

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
الان من گفتم اگه روزی 7 تا باشه میشه ماهی 210 تا اما خانمی که گفت 240 تا توی یه ماه میبنده. یعنی 8 ت ...

وای خیلی زیاده که...

من در این فکرم در کنار پوشک گاهی وقتا کهنه بگیرمش. یعنی کهنه و محافظ کهنه هم خریدم که اونم امتحان کنم اگه راحت بود حداقل تو خونه گاهی استفاده کنم

دوستای گلم لطفا در مورد کمک ها و سوالاتی که میپرسم خدا رو در نظر بگیرید و بعد بهم جواب بدید... برام مهمه که راهی که جلوی پام میزارید رضایت خدارو در پی داشته باشه... ممنونم❤