2777
2789
عنوان

تعويض پوشك

152 بازدید | 14 پست

دختر من شب كه حدود ساعت ١ ميخوابه تا حدود ١١-١٢ فرداش ميخوابه

براي شير خوردن هم خودم بلندش ميكنم بهش شير ميدم اما بازم بيدار نميشه

تو خواب هم زياد ادرار نميكنه

حالا نميدونم وقتي خوابه پوشكشو عوض كنم يا نه؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ادرارسوخته میشه این مدت طولانی پاهاش روبشور من اصلا بادستمال پاک نمیکردم حتی نصفه شبم میشستمش وپسرم خوشش میومد وراحت میخوابید و دوسال ویه هفته شیرش دادم اذیتی نکرد چون تابستونه وعرق میکنه زیاد ادرارنداره نگران نباش 

امابعدشیردهی اب جوشیده ی سردشده بهش بده عطش نداشته باشه ودل دردهم کمترمیگیره

صبح بيدار نميشه ها! ١١-١٢ بيدار ميشه يعني ميشه حدودا ١٠-١١ ساعت كه پوشكش عوض نشده اگر عوض نكنم

منم تقریبا همین طورم

تا الانم که یک سال و نیمه خدا رو شکر مشکلی نبوده

آخه تو خواب کم جیش میکنن

اخه سه ماه و نيم شه، آب نبايد بدم بهش

کی گفته دکتر؟؟!! تازه توتهران دکتربهم گفت اب جوشیده ی سردشده بده عطش نگیرتش

من ازهمون نوزادی که ازبیمارستان اوردمش چیزبهش دادم هم خودم هم مادرم هیچ اتفاق بدی نیفتاد

بارهنگ 

خاکشیر

اب جوشه نبات

اب جوشیده ی سردشده اماهمه روکم میدادم

هنوزم دل دردبگیره عرق نعنا میدم

داروی شیمیایی قبول ندارم مگرواجب باشه مثل شربتو  قرص مولتی ویتامین واهن و ویتامین آ د وسربت کلیسم ومکمل که بهش ازنوزادیش میدادم تاالان 

تازه تونوزادیش اونا روکه میدادم دل دردش رو رفع وراحت میخوابید البته خیلی هم دل دردی نبود ساید دوهفته

پسرم خیلی اب میخوره الانم که نه ساله است بدگرماست وهمش لیوان اب دستشه مثل همسرمه

من تحت نظردکتر بود پسرم وبه حرف دکترگوش میدادم اماتواون برهه ی نوزادیش نیازبود اب بهش بدم و دادم اصلا هم بیمارنبود فصل بهار بدنیااومد  تشنه اش میشد وفقط شیرمادرعطشش رورفع نمیکرد دکتر گفت آب بهش بده اشکال نداره من غیرازاب چیزای دیگه هم که بالا گفتم دادم😂😂😂

دکتر به من گفت اب اصلا به نوزاد تا قبل از شش ماهگی نباید داد. چون بچه هنوز کلیه هاش رشد نکرده نمک بدنو دفع میکنه برای همین الکترولیت بدن بهم میریزه و نوزاد دچار مسمومیت ابی میشه که خیلی خطرناکه حتی نوزاد ممکنه بره تو کما. من که خیلی مواظبم حتی الان که پسرم غداخور شده هرچیزیو بهش نمیدم بخوره. 

دکتر به من گفت اب اصلا به نوزاد تا قبل از شش ماهگی نباید داد. چون بچه هنوز کلیه هاش رشد نکرده نمک بد ...

همین هم درسته

من بعضی هارو میشناسم که غذای سفره شونو میدن به بچه 

حالا شاید یکم لهش کنن