2777
2789
عنوان

درک نمی کنم .....

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 43 پست

من دوره کارآموزیم تو مطب دکتری گذروندم چون رشتم روانشناسی بود اکثر اونایی که مشکل داشتن میومدن مشاوره سنشون کم بود یا مجردی نکرده بودن تازه میخواستن بکنن که محدود بودن یا مستقل نبودن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا اینکه میومدن میگفتن خوانواده هامون خسته شده بودن از پس مخارجمون برنمیومدن مارو زود شوهر دادن  ...

همه اونایی که زود شوهر کردن قضیه شون اینجوری نیست عزیزم 

یا رب نظر تو برنگردد😎😎😎
شهر ما کوچیک من از 13 سالگی که پسر عموم آمد خاستگاری و تویی شهر افتاد خاستگار ها شروع شد ولی تا الان ...

خوب اینجا هدف همینه مردم متوجه اشتباه بودن این موضوع بشن ازدواج زیر هیجده سال اشتباهه 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
خوب اینجا هدف همینه مردم متوجه اشتباه بودن این موضوع بشن ازدواج زیر هیجده سال اشتباهه 

قطعا اشتباه ولی چند وقت پیش ها دیدم دختر 17 ساله که حامله بود چجوری گریه انداختن 

یا رب نظر تو برنگردد😎😎😎

من خودم میگم دختر باید دانشگاه تمام کنه بعد اگه خاست قشنگ و بی دغه غه درس برای ازدواج تصمیم بگیری ولی وقتی آون بدبخت ازدواج کرده شمایی که فوق لیسانس جامعه شناسی داری چطور این دهن باز میکنی هرچی دلت خاست میگی 

یا رب نظر تو برنگردد😎😎😎

خداییش من الان 26سالمه اگه 16سالگی ازدواح میکردم تا الان طلاق میگرفتم چون شخصیت من الانه که ثابت مونده شاید اون موقع سر بچگی از یه چیزایی خوشم میومد الان یادش میوفتم خندم میگیره که از چه چیزا مسخره خوشم میومد خب کلی فرق کرده نطرم الان اما نظرم دیگه تغییر نمیکنه

قطعا اشتباه ولی چند وقت پیش ها دیدم دختر 17 ساله که حامله بود چجوری گریه انداختن 

من اون تاپیکو ندیدم اما کلا دلیلی نمیبینم مثلا طرف اسم کاربریشو بذاره عروس سیزده ساله ،مادر پانزده ساله و ،،،  اینجا بعضیها  سن پایین ازدواج کردن یا باردار شدن کسی هم کاری بهشون نداره اما بعضی کاربرا دنبال جلب توجه با اسم کاربری یا امضا هستن 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
من اون تاپیکو ندیدم اما کلا دلیلی نمیبینم مثلا طرف اسم کاربریشو بذاره عروس سیزده ساله ،مادر پانزده س ...

حالا هرچی ولی کسایی که تحصیل کرده هستن باید فقط درمورد آون موضوع کمک کاربر کنند نخ بگن آوه چرا تویی این سن ازدواج کردی 

یا رب نظر تو برنگردد😎😎😎
خداییش من الان 26سالمه اگه 16سالگی ازدواح میکردم تا الان طلاق میگرفتم چون شخصیت من الانه که ثابت مون ...

قطعا باز هم جا داشتین باز هم وقت داشتین ولی خوب آون خانوم 16 ساله که ازدواج کرده دیگه اتفاقی که افتاده و شما نباید دست به تحقبر آون خانوم بزنی 

یا رب نظر تو برنگردد😎😎😎

من تحقیر نمیکنم من چیزایی که دیدمو میگم برا اونایی که دارن میخونن پسر عمه من 22سالگی ازدواج کرد با یه دختر 17ساله ای که عاشق هم بودن الان طلاق گرفتن چون میگفتن مجردی نکردیم نظرمون عوص شد کلا بعد 5سال شدن یه آدم دیگه