2777
2789
عنوان

درک نمی کنم .....

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 43 پست
ببینید درسته که زندگی همه مثل هم نیست . اما واقعا از منظر جامعه شناسی و آسیب های اجتماعی به داستان ن ...

قاعدتا همیشه تو هرمسئله ای همه چیز ۵۰ ۵۰ است

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 
اخه چرا انقد هول شوهر میزنید اخه 16سال خیلی بچس چرا نباید یکم مجردی بکنه فوت و فن زندگی یاد بگیره&nb ...

حالا نه اینکه 27_28سالهامون فوت و فن زندگی و اداب زندگی‌ رو بلدن

نصف تاپیکارو خدایی ببین یا دعوا سر خانواده شوهره یا قهر با شوهره یا قهرن خونه باباشونن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قاعدتا همیشه تو هرمسئله ای همه چیز ۵۰ ۵۰ است

اتفاقا تو هر مساله ای نمیشه گفت ۵۰ -۵۰ هست ! بعضی چیزا ضررشون بیشتر از منفعتشونه مگر در موارد خاص

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

حالا نه اینکه 27_28سالهامون فوت و فن زندگی و اداب زندگی‌ رو بلدن نصف تاپیکارو خدایی ببین یا دعوا سر ...

چرا همه چیزو در تعامل با خانواده شوهر میبینی اسیب های که بدن یه مادر نوجوان در بارداری میبینه چی ؟؟عدم تربیت درست بچه چی ؟اینکه اون بچه هیچ وقت استقلال مالی پیدا نمیکنه همه عمر وابسته است چی ؟؟

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
حالا نه اینکه 27_28سالهامون فوت و فن زندگی و اداب زندگی‌ رو بلدن نصف تاپیکارو خدایی ببین یا دعوا سر ...

خدایی هرکس توزندگیش مشکل دارع دوسال پیش ک عضو شدم ۱۶ سالم بود کلی تحقیرم کردن و توهین کردن ولی هیچوقت ن ازشوهرم ن ازخانوادش حرفای زشتی زدم ن هرکاری میخام بکنم میام اینجا میریزم وسط بعدمیگن بلوغ فکری طرف ۲۰ وخوردی سالشه همه چیه زندگیشو میریزه وسط هرکسم یه نظری یمده کسی بانظرمردم زندگیشو میخاد درست کنه وادامه بده یاتموم کنه عاقله؟عاقل بود ک لازم نبود بگه خودش تصمیم میگرفت اینا بزرگن؟خواهرشوهرم اونجوری کرد برادرشوهرم اونجوری کرد جاریم خیلی حسوده وای ما پولداریم وای اینو خریدم وای اینقدر طلا دارم اینا عقده ای بازیه  به بما میگن بچه

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 
اتفاقا تو هر مساله ای نمیشه گفت ۵۰ -۵۰ هست ! بعضی چیزا ضررشون بیشتر از منفعتشونه مگر در موارد خاص

خیر  بزرگی به عقله ن سنو سال نمیتونی بگی همش ضرره 

من کاملا درک میکنم این اختلاف فرهنگی رو و میفهمم که چه بسا اینکار توی فرهنگی که توش زندگی میکنن بهترین کار باشه و حقیقتش معمولا وارد این بحثا نمیشم. ولی به نظرم خوبه که بقیه بحثو شروع میکنن و با این مسیله مخالفت میکنن. حداقل حسنش اینه که حالا که اینترنت تقریبا به همه جا رسیده ، مردم اون مناطق ببینن که خواستگار داشتن و ازدواج کردن تو سن پایین نه تنها افتخار نیست، بلکه ضدارزشم حتی هست. کم کم جامعه تبدیل به جای بهتری میشه. 

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
خدایی هرکس توزندگیش مشکل دارع دوسال پیش ک عضو شدم ۱۶ سالم بود کلی تحقیرم کردن و توهین کردن ولی هیچوق ...

آفرين 

بخاطر همینه میگن شعور و درک ربطی به تحصیلات نداره

منم 20سالگی عقد کردم بدون عروسی رفتم سر زندگیم

حالا خانوم30ساله میاد میگ سر رنگ کراوات شوهرم باهم قهر کردیم 😂😂

بعد به اونایی که سنشون کمه میخندن 

میدونید ، این قیاس درست نیست که بگید حالا خیلی از مثلا ۲۸ ساله هامونم به بلوغ فکری نرسیدند و مدیریت رابطه بلد نیستن و فلان و بهمان ! اون دیگه کم کاری از خودشون یا جامعه یا دستگاه های آموزشی بوده !

اما اصل موضوع عوض نمیشه ! ازدواج زیر ۱۸ سال عوارض متعددی داره و نمیشه کتمانش کرد . 

ان شاالله هرکی تو هر سنی ازدواج کرده خوشبخت بشه . 

من نوعی اگه میگم رواج ندید و تشویق نکنید به کودک همسری برای اینه که دوست دارم همه ی دخترا به بهترییین شکل ممکن از زندگیشون لذت ببرند و به تعالی برسند و خدای نکرده دچار آسیب نشن . همین ! دغدغه م والله همینه .

خواهر من تویی سن 14 سالگی مامانم تو سن 15 سالگی ازدواج کرده برای ازدواج خواهرم مادرم به در دیوار زده ولی نشده ولی من میگم اگه یه دختری تو این سن ازدواج کرد شمایی که تحصیل کرده ای شمایی که شعور داری نباید بیای بگی وای چه بد فقط یه جمله خوشبخت بشی همین عزیزان

یا رب نظر تو برنگردد😎😎😎
من همش احساس میکنم اونایی که خیلی هول بودن یا پدرمادرشون ازشون خسته میشه انقد زود بچه هاشونو میدن به ...

یه برای خواهر من آنقدر شوهرش رفت آمده واسطه فرستاد هرشب اینجا بودن مادرم میگفت نه نه نه حتی قهر کرده بود که بچه 14 ساله شوهر نه بابام میگفت گناه داره اصلا ولی عمه هام از بس آمدن حرف زدن دوختن بریدن تهش شد این پس خواهشا این حرف نزنید

یا رب نظر تو برنگردد😎😎😎
خواهر من تویی سن 14 سالگی مامانم تو سن 15 سالگی ازدواج کرده برای ازدواج خواهرم مادرم به در دیوار زده ...

درسته تو بحثمون به اونایی که ازدواج کردن کار نداریم و فقط آرزوی خوشبختی میکنیم براشون .

طرف بحث خانواده های دختردار و دختران نوجوانی هستند که هنوز ازدواج نکردند .