2777
2789
عنوان

واقعا متاسفم...

312 بازدید | 11 پست

چرا واقعا تاپیک های غیبت پست سر جاری و مادرشوهر و فامیل شوهر و اینا اینقدر بازدید داره حالا من که دوتا سوال در مورد سلامت پرسیدم هیچکس جواب نمیده...😒

واقعا که...

چون اونجا فوش میدیم جیگرمون حال میاد  

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  

چه نمیری تو تاپیک قبلیت؟ 

آدم انقدر عجول😕😕😒

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مجردم و نمیدونم مگرنه خدا شاهده جواب میدادم😬

اگه از خدا نی نی میخواین بخونین🌷🤲🌷 مادر یا پدر شدن سخت ترین مسئولیتیه که یه آدم میتونه قبول کنه. شما باید اونقدر رفتار و افکارتون بالغ باشه که بتونید یه"انسان" رو پرورش بدید. به خودتون یادآوری کنید همه ی آدم ها لازم نیست بچه داشته باشن. خواهش میکنم تا وقتی از آرامش و سلامت خودتون و  زندگی دو نفره تون مطمئن نشدین یه طفل معصوم به دنیا اضافه نکنید. من زوجی رو میشناسم که ده سال درمان و نذر و نیاز کردن تا خدا بهشون یه پسر داد و الان پسرشون افسرده ست... انشاالله اگه قراره فرزند سالم و شادی داشته باشین خیلی زود آرزوتون برآورده شه✨✨✨

منم الان یه تاپیک زدم در مورد روز تخمک گذاری هیچ کس جواب نداد😞

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

چون  اینجا  همه   دانشمند  نیستن  که در مورد  همه  چیز  اطلاعاتی  داشته  باشن  هر کی  بدونه  میاد  راهنمای  میکنه  چرا  به زور  کمک  میخواهید 

وقتی  برات  مهم نیست اطرافیانت  درموردت  چه فکری  میکنن  یعنی به سطح  خطرناکی از آزادی رسیدی 

جواب سوال شما رو هر کسی نمیدونه خانوم محترم 

استارترای تاپیکای فرهنگی و اخلاقی باید در این موارد متاسف باشن نه شما اونم سه دقیفه بعد از ایجاد تاپیک قبلیتون. 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

به نظرم یه سری آدم هستن که ذهنشون تو همین چیزا گیر کرده، خب چیزی جذاب تر از همین حرفا به ذهنشون نمیرسه شاید، وگرنه مامانشون هم مادر شوهره، خودشونم خواهر شوهرن گاها، جاری هم هستن اگه جاری دارن!

کیمیاگر شده ام ...