2777
2789
عنوان

تخمک گذاریم کی هست به نظرتون

123 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها من تا آذر ۹۷ قرص ضد بارداری میخوردم بعد که قطع کردم روز های پریودم اینجوری بود

۶ دی  ، ۲ بهمن (بهمن ماه قرص اورژانسی خوردم) ،۱۹ اسفند  ، ۱۰ فروردین(به صورت لکه بود ولی همون ۷/  ۸ روز کامل) ۸ اردیبهشت(این ماه دوفاستون خوردم) ،۲ خرداد ، ۱۰ تیر (این ماه هم باز قراره دوفاستون بخورم )

دوره هام هم ۷ روزه ست گاها هم ۸ روز

حالا تخمک گذاریم کی میشه برای این ماه و مرداد رو میخوام

مرسی

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

لطفا جواب بدید دوستان🙏

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

😞

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

https://farzand.net/ovulation-calculator

مرسی عزیزم❤

فقط کافی دو ما وسط دوره برین سونوگرافی دستتون میاد کی تخمک گذاری دارین ،البته از دکتر سنوگرافی هم بپرسین تا بیشتر متوجه بشین ،و اینکه موقع تخمک گذاری یکم زیر دل درد می گیره یا شاید تخمدونا یه کوچولو تیر بکشه ،البته برای همه اینطور نیست