2777
2789
عنوان

خدایا عدالتت کو

450 بازدید | 14 پست

امشب دلم گرفت خیلی ام گرفت .نمیدونم چرا خدا به ما یا امثال ما که عاشق زندگیمونیم و همه ی اطرافیانمون واقعن منتظر بچه مون هستن بچه نمیده خدا اونوقت به بعضیا که اصن نمیدونن بچه چه خواسته ها و نیازهایی داره یا اصن قدر نمیدونن به راحتی میده ؟؟؟ چرا واقعن ؟؟؟؟؟به نظر شما چرا ؟!بگین شاید من آروم شم بخدااااا😢😢😢😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو دنیا عدالت وجود نداره 

باید بهش عادت کنیم 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

میدونم این وسط خدا به دل مادرامون یا پدر شوهرم هم که شده رحم میکنه و میده اما دلم نمیخواد با بچه ام اختلاف سنیم زیاد باشه و خیلی چیزای دیگه . الهیی بمیرم همه شوهرم وقتی پریود میشم . فوری میگه بابا من اصن بچه نمیخوام . خودتو عشقه 

ان شاءالله به برکت این شب مبارک دلت شاد بشه و بهترین ها نصیبت بشه الهی آمین 

صبر تلخ است و لیکن بر شیرین دارد مطمئن باش 

هنوز وقتش فرا نرسیده 

اگر مشکل دارید درمان کنید باقیش هم بسپار دست خالق متعال 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 

ما که امسال هر چی پس انداز داشتیم خرج ازمایش و دکتر واسه بچه دار شدن شد . هنوز هم نتیجه نگرفتیم . نمیدونم این چه مصلحتیه که خدا به اونایی که اصلا بچه نمیخوان زودتر میده 

برای مادر شدنم صلوات بفرستید.دعا کنید مادر بشم

خب چرا سنگ و نمیندازه جلوی پای اونایی که زندگیشون پایبندی نداره . یا همو دوس ندارن . یا هزار دلیل دیگه . بخدا وقتی میبینم اونایی که براحتی بچه دار شدن تا بچه یه کاری میکنه تنبیهش میکنن میخوام خفشون کنم . چقدر بیشعورن و نفهم . نعمت خدا رو نمیبینن